Reklama

Reklama

Recenze (71)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička se víc orientovala na filmy vyobrazených herců, dvojka už se zúčastněnými herci paroduje kousky, v nichž se objevili jiné tváře, takže ústup dolů, ale na druhou stranu jsem se pobavila nad několika fórky v čele s "Vypusťte Tatuma" a konečně se někdo taky pokusil zfilmovat tetris, že... :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Těžko odhadovat, kam by film směřoval, kdyby mu byla dopřána delší stopáž. Jimmy Kimmel z pozice showmana se rád vyžívá, když se celebrity, a že jich je tady pěkná řádka, dostanou do situací, kdy si ze sebe tropí legraci nebo se postaví čelem k tomu, když si z nich někdo utahuje, případně je uráží. Jeho show, ve které celebrity na kameru čtou urážlivé výroky z tweeteru na jejich adresu, je v tomhle ohledu peprnější a pikantnější. Tady lze být spokojený především s výskytem známých herců, kteří se v rovině parodie pitvoří v parodii na vše možné, která nedává příliš smysl, a v podstatě ani prostor zaujat více, než na pár vteřin, než se ta "ulítlá" a neorganizovaná směsice přežene. Anebo ještě jinak: Andrew Fisher alias Jimmy Kimmel není až tak zkušený režisér a už vůbec ne dobrý herec, aby na cca sedmiminutové ploše dokázal natočit mimořádně zábavnou krátkometrážní parodii na katastrofické filmy říznutou hororem i comicsem, a já nevím čím vším ještě, a ještě chtít po něm, aby byl vtipný, dal tomu řád, smysluplnost a nakonec, aby to celé perfektně skloubil dohromady, aby to mělo tu správnou funkčnost. Něco z toho vyšlo výborně, a něco naopak přebývá, ale to není až taková katastrofa. Výsledný dojem je sice splácaný, ale autora podezřívám, že tak činil záměrně a byl příčetný. Mé hodnocení: 60% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s prvním dílem je tohle opravdu ten nejzářivější diamant. Opět mě potěšila pouze ta hovadina s Damonem, kde konečně vyplula na povrch jeho sexuální orientace. Zbytek je ještě o tři řády blbější, než tomu bylo v jedničce. Dále ve srovnání s jedničkou, razantně ubylo známých tváří, které byly nahrazeny totálně neznámými idioty, což člověka taky rozhodně nepotěší. První díl měl 9 minut, tento díl má 7 minut. Pokud tento trend bude pokračovat, tak první koukatelný díl by měl mít číslo 6. Hodnotím opět odpadem. Stejně by měl hodnotit každý člověk, který inteligenčně převyšuje pštrosa. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když v Hollywoodu uspějete, není nic lepšího než svůj úspěch znehodnotit pokračováním. A jak řekl, tak Kimmel udělal. Pokračování už není tak dobré, svižné ani vtipné, ale stále se tu najde několik momentů, které mě upřímně rozesmály. I když nejsou nijak převratné či novátorské. Ať už je to táta Buttler, Cranstonův pianista, Krasinského hrdina zrozený z tragédie nebo Vypusťte Tatuma!. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Koncentrovaná trapnost na druhou.Je mi jasný, že to je takhle naschvál, bohužel to prostě není vtipné.Jednička byla zoufalost a dojka je úplně stejná.Kurva s tolika herci by se dalo udělat tolika věcí.Hollywood už definitivně neumí parodie.Ještě, že žijí Wayansové.15% za Motion capture Matta Damona. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Taky u tohohle pokračování jsem se nejen opět nezasmál, ale navíc ani nepousmál... Trapné, nevtipné, sterilní. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Tak to se nepovedlo. První počin Jimmyho Kimmela měl vyvážený poměr dobrých a trapných vtipů, ale zde už to bohužel přehnal. Jednu hvězdu nechávám za "release the Tatum!" ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Skutočne, nie v malom rozsahu to charakterizuje všetku tú povrchnú a lacnú komercializáciu, ktorá v Amerike letí. Že ohúriť sa dá len grafikou, hláškami, bleskurýchlym strihom a škandálmi. Pretože divák by zrejme zaspal od nudy :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už to není tak originální nápad jako v prvním případě, ale potěší, že je to o něco kratší a navíc se zde objevují další herci. Nápad na film je celkově zajímavější a celistvější, místy je to i opravdu vtipné, ale hlavně ve chvíli, kdy máte k těm americkým celebritám vztah. A já ho očividně mám. ()

Reklama

Reklama