Reklama

Reklama

Recenze (71)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Když jsem u Movie: The Movie psala, že jsou to vlastně všechny Americké filmy v jednom, spletla jsem se ... Až s tímto pokračováním jsou to opravdu všechny Americké filmy v jednom! A já se znovu bavila. Dokonce si ani nemyslím, že by byl 2V slabší ... Znovu dávám všech pět hvězdiček. ()

Rambo159 

všechny recenze uživatele

V podstate už len kreposť kŕmiaca sa na pedchodcovi, ale budiž........pár nových ksichtov, ale to nie je znamenie úspechu. Slabšie vtípky, no našiel som si pár svojich :) Na to, že som opitý mi to stačí :D :D ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Podstate slabšie ako "jednotka", hviezd je málo a humor je už vyložene trápny, toto sa nepodarilo. Skrátka typická dvojka. 3-/10 ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Tak tento sa mi páčil oveľa viac než ten prvý. Amanda Seyfried si zopakovala rolu z bedárov na chvíľu. Sexpokalypsa sexi zombíkmi, múmiami a upírmi? prinajmenšom zaujímavé no :D ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Udělat vtipný skeč je fajn věc. Udělat jej jako parodii současným trendům v Hollywoodu je rovněž fajn. Udělat však zbytečné pokračování této parodie, to již fajn není, vtipné také ne, a zejména tím dělám totéž, co Hollywood sám... ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Oproti Movie: The movie velký pokles. Nejen v počtu filmových hvězd, ale také v ještě horším ději. Bez Damona by to snad ani nestálo za řeč. Nevadí pane Kimmel, třeba to napotřetí vyjde. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po druhé se vtip zopakovat nepovedlo. Tohle by už se při troše dobré vůle dalo i natočit, sice netuším jak by to celkově dopadlo, ale o to tu nejde. Hodnocení: 40/100 ()

S3MIR 

všechny recenze uživatele

Prvemu dielu som naparil 5 hviezd za to,ze to bolo nieco prelomove,nove a navyse vo svojej trapnej podstate neskutocne zabavne. Dvojka bohuzial zostala uz len pri trapnej podstate,ktoru len na par sekund pozdvihli perfektny Damon,Buttler a veta : "Release the Tatum!!" ()

Reklama

Reklama