Reklama

Reklama

Obsahy(1)

San Antonio, štát Texas. Telá príslušníkov rôznych drogových kartelov sú nájdené zavraždené, znetvorené a zbavené všetkej krvi. Nekompromisný agent protidrogovej jednotky Carlos Seguin (Erik Estrada) zistí, že hrozné vraždy má na svedomí svorka netvorov, ktoré zodpovedajú smrtiacim predátorom známym z miestnych legiend. Carlos sa spolu so svojou novou horlivou partnerkou Tracy Taylorovou (Julia Benson), svojhlavým synom Tommym (Jorge Vargas), s ktorým už dávnejšie dobre nevychádza, a ďalšími obyvateľmi mesta musí postaviť proti krvilačným príšerám a čeliť im v zúfalej bitke pri múroch slávnej pevnosti Alamo. (Incantator)

(více)

Recenze (40)

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Z určitého hlediska (nejlépe s hladinkou alkoholu v krvi) vlastně dobrá parodie na fantasy horory, avšak neúmyslná, proto bez pardonů odpad s děravým (ne)dějem, s katastrofálními herci (lze-li to vůbec nazývat herectvím) a hrozivě lacinými triky, které lze jeden z uživatelů trefně nazval pixelovými. Prostě SyFy "céčko". ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tvůj táta je pořád polda......... První záběry na čupakabry a už jsem věděl do čeho jdu. Triková stránka je příšerná ta obsahová ještě horší. Hudba se trochu snaží, ale to je vše. Herci neherci si běhají po Alamu a ládují ho dynamitem až se divím, kde ho tolik do té tašky nabral (nebo to byl tlumok?) Ale furt se něco děje, tak že žádná nuda. CITÁT - To bude v cajku......... No je to příšernost (to je ironie), ale už jsem se tak dlouho nezasmál, že jsem to prostě musel dokoukat (je to horor, ne komedie). Jedna hvězda za pobavení a Julii Bensonovou. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Vacsina typkov tu tento film hodnoti ako odpad, s cim zas ja moc nesuhlasim. Nebol to zrovna filmovy klenot, ktory sa vam zaryje hlboko do pamate, ale ani zas to nebola taka hrozna sracka, ktoru by bolo najvhodnejsie zakopat hlboko do ciernej zeme. Detektiva, ktoreho si zahral Erik Estrada mi moc nesadol do tohoto filmu. Bol taky nemastny, neslany. Hral sa na velkeho drsnaka, ktoremu by skor sadla rola nejakeho stareho paprdu, ktory len cumi na telku. A tie trapne zabery na motorku, ktoru obsluhuje bolo na zaplakanie. To bolo jasne vidiet, ze to neni realne. Najviac, co mi na filme vadilo bol hudobny doprovod, ktory ma len zbytocne rozculoval, ako tam nevhodne zapadol. Dobre pozitivum vo filme boli dost caste utoky psovitych seliem, aj ked tiez neboli vymyslene najlepsie, co sa tyka pocitacovych efektov. Aj zabery utokov mohli byt vzate viac do kamery a nie mimo nej. Potesilo by ma to viac:) Vo filme sa furt nieco deje, co ma dost potesilo. Skoda, ze to nebolo zobrate profesionalnejsim pristupom, co by bolo skvele. ()

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Podobným lacným monster a animal béčkovým hororom nezvyknem dávať odpad a väčšinou to na 1* alebo 2* u mňa naškrábu. Tu však naozaj nebolo z čoho brať, amatérsky film so strašnými efektami, nudným príbehom, ochotníckymi hercami, ktorý sa ešte k tomu berie smrteľne vážne. Naozaj som chcel nájsť niečo, vďaka čomu by Chupacabra bola aspoň na tú 1*, no nepodarilo sa mi to. 0% ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mě tyhle "horory" od SyFy baví! A v kombinaci se zajímavými českými překlady... Nejdřív Mutantní krokodlaci z bažin, a pak se mi povede zhlédnout Texaské vraždící zrůdičky. A umíral jsem smíchy. Je to ještě zábavnější, než krokodlaci, triky jsou ještě horší, čupakabry jsou fakt vtipné (nejprve není schopna ucítit dvě holky pod stolem, kor když má jedna ještě ruku od krve a v zápětí je z ní hotový čmuchací policejní pes), úmrtí bizarní... Ten odpad je jen z principu, protože to je nechutně natočený, triky jsou odporný, postavy blbý, všechno nelogický (čupakabry umí otevírat dveře, děvčata běží do školy do uzavřený místnosti, místo aby vylezla někam na střechu nebo tak), herci jak prkna, ale... Za to jak mě to pobavilo si to zaslouží hvězdy tři. Kašlete na komedie a pusťte si tohle, pokud potřebujete zlepšit náladu. Tenhle film je ideální na zlepšení nálady, večírky, a tak. Ale jestli se chcete bát, tak jděte o dům dál (i když myslím, že i samotný název naznačuje, že se bát nebudete :D). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v San Antoniu v americkém státě Texas. (Terva)

Reklama

Reklama