Reklama

Reklama

Láska na celý život

(festivalový název)

Obsahy(1)

Malé ospalé městečko, hlavní ulice, řeka a koupaliště jsou jednoho horkého léta v 70. letech dějištěm prázdninových dní, kdy Lalo a Bruno tráví čas naprostým nicneděláním. Monotónnost oněch dní naruší až příchod Lisy. O 30 let později, daleka nevinnosti dospívání, se Lisa opět vrací a se stejnou silou jako ve svých 14 letech zasáhne do Lalova a Brunova teď již dospělého života. Hrdinové filmu se snaží vrátit čas a vyrovnat se s prvním a nikdy neuzavřeným milostným příběhem. (Cine Argentino)

(více)

Recenze (2)

emma53 

všechny recenze uživatele

Málo známý film a opět jsem moc ráda, že jsem na něj narazila spíš omylem, než cíleně. Ta nostalgie a melancholično na mě padlo jak deka. Vzpomínky na léta, kdy se mládí střetává s první láskou, to je mottem Lalova a Brunova života, kteří už žijí zcela jiným úsekem svých let, ale na výzvu Lisy k setkání, se s pohnutou myslí vydají oba. Mně se na tom všem líbil i fakt, že nešlo o žádné supermany a lepou děvu, ale o normálně vypadající lidičky, kteří tomu přidali na uvěřitelnosti, jakkoliv se to zdá nemožné. A konec neměl chybu. Doporučuji. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Láska na celý život. Doslova. Ona sa zaľúbila do neho, on do nej a Bruno sa im do toho trochu motal. Počas toho horúceho leta tým mladým poriadne nerozumiete, ale po 14 rokoch to dá všetko aký - taký zmysel. Paula vo svojom filme vytvorila úžasnú atmosféru. Hudba tiež dosť dobrá. ()

Reklama

Galerie (5)

Související novinky

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

27.10.2016

5. ročník festivalu argentinského filmu Cine Argentino proběhne od 27. do 31. října 2016 v pražském paláci Lucerna. Tématicky a žánrově pestrý program nabídne výběr toho nejzajímavějšího z… (více)

Reklama

Reklama