Reklama

Reklama

Top Gear: Indický speciál

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: India Special
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Další ze série speciálů v rámci známého motoristického pořadu. Tentokrát natáčela a řídila vše možné známá trojice ztřštěných moderátorů v daleké Indii. Opět přijde řada na naprosto netradiční disciplíny okořeněné správnou dávkou britského humoru. Čeká vás soutěž v rozvozu jídel pomocí automobilu a vlaku nebo "vylepšení" vlakových souprav prostřednictvím reklamních billboardů. Došlo také na klasický motoristický závod starými vozy za účasti místních, kteří se závodu účastnili v tom nejroztodivnějším, co se na indických silnicích vůbec může objevit. (Paity)

(více)

Recenze (29)

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Jedná se o jednu z NĚKOLIKA speciálních epizod seriálu Top Gear. Seznam speciálních epizod TG je následující : US Special (série 9), Botswana Special (série 10), Vietnam Special (série 12), Bolivia Special (série 14), Middle East Special (série 16), India Special (série 18), Africa Special (dva díly z 19. série) Top Gear Winter Olympics a Polar Special. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý speciál. Zase jsem se při sledování tohoto speciálu mohla potrhat smíchy. Je sice pravda, že na tomto díle je asi úplně nejvíc vidět, jak byla sousta věcí naplánovaných, ale jako proč ne, vždyť je to o tom, aby se lidi pobavili, ne aby řešili, že "to bylo nahrané" ... Krásné prostředí, skvělá zábava, výbuchy, závody, trapné situace ... Prostě přesně to, co člověk od speciálu očekává a na co se těší! ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snad jen ta část s přivítáním indické smetánky nebyla bůhvíjak vtipná. Zbytek  byl skvělý. Od velmi zajímavé volby dopravních prostředků, které tentokrát nedostaly nijak extra zabrat a v podstatě všechny 3 auta neměla po celou dobu vážnější technický problém. Nicméně to nijak zásadně neubralo na vtipnosti ani zajímavosti. Scénáristé a kluci se v Indii dokázali slušně vyblbnout. Nejvíce mě pobavila zřejmě jízda vlakem a následné lapálie s billboardy. A velmi příjemný byl i improvizovaný kriket v závěru. [88 %] ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Je to skvělý díl a ta jedna dolů jde vlastně jen za to, že mám nejraději Jamese. No a ti dva gauneři (Richard s Jeremym) se tady na můj vkus až příliš do Jamese obouvají a dávají jeho rolsovi zbytečně ze závisti zabrat. Takže asi tak. Jako vždycky pořádně zničit auta a udělat si z lidí okolo prdel. Vážně by mě zajímalo, nakolik jsou vždycky ti okolo (tady např. účastníci gardenparty) obeznámeni s tím, co všechno se vlastně na akci Top Gearu, které se účastní, bude přesně dít... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další parádní speciál, ale zatím asi nejslabší (což, jak vidíte, neznamená vždycky špatný). Délka je tak akorát, ale například o pět minut méně by neuškodilo, ale to je jen jedna jediná chybka. Diplomatická mise kluků z Top Gearu do daleké Indie se opět nesla ve znamení humoru, naschválů a nahraných situací. Závod s vlakem a zároveň rozvoz jídla parádní, závody do kopce taktéž, stejně jako transparenty na vlaku (jaká náhoda, že se to utrhlo zrovna takhle) a v neposlední řadě také vylepšení Mayova auta, které jako jediné mělo funkční klimošku. Jinak z aut mě opět nejvíc potěšilo to Hammondovo, který tentokrát osedlal mini (a tím se dostávám k nejvtipnější a nejgeniálnější scéně celého speciálu, té s navijákem, naprostá dokonalost). No a nakonec... už to tady zaznělo, ale já si tu otázku položím taky: co si o nich ti Indové musí myslet? 95%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama