Reklama

Reklama

Fenomenální herci Tom Hardy (Temný rytíř povstal) a James Gandolfini (Rodina Sopránů) září v hlavních rolích drsného kriminálního thrilleru od scenáristy Dennise Lehaneho (Tajemná řeka) a Michaëla R. Roskama, autora a režiséra na Oscara® nominovaného filmu Býčí šíje*. Osamělý barman Bob Saginowski (Hardy) společně se svým ostříleným bratrancem Marvem (Gandolfi ni) provozují bar, který místní gangsteři využívají k tajným předávkám peněz. Když se ale oba zapletou do nepovedené loupeže a nemají čím splatit dluhy, budou se muset rozhodnout mezi loajalitou a přežitím. (Bontonfilm)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (396)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU TOSSING THE MISSING PIECE OF THE ONE-ARMED MAN AROUND LIKE A FUCKING HAM WHILE THE FRONT DOORS ARE OPEN!" ------------- Rozhodne Hardy podal už aj lepšie výkony, kriminálky tiež boli lepšie a takisto aj filmový pes-spoločník. Z nejakého dôvodu mi to ale vôbec neprekáža. Bude to jeden z filmov, na ktorý si ráno a eventuálne potom nespomeniem. Viac nič. Nič viac. A čo sa ocenenia za scenár týka, rád by som videl tú porotu.. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery!!! Obrovské zklamání. Jsem moc rád, že jsem si tenhle film nepustil na nový rok, ale až dnes, to by mě při mé pověrčivosti smůla asi neopustila. Zkusím krátce, jasně a výstižně popsat, co mi na tomhle filmu nejvíc vadilo. Herecké výkony - podle mého velmi subjektivního názoru velmi nepřesvědčivé, až podprůměrné. Hardy, i když ho mám moc rád, byl absolutně nevěrohodný a tahle role mu vůbec nesedla. Nečekal jsem podobného „ Bronsona“, ale přece jen něco, kde by mohl trošku odfouknout svému testosteronu. Naomi ta byla totálně tragická,(podobně jako v Mrtvém muži) a spolu Mathiasem, který bere pořád stejné role, tvořily opravdu herecky velmi bizarní pár, kterému jsem nevěřil ani nos mezi očima. Scénář - ten vyšel skoro stejně, jako bod číslo jedna. Já vlastně pořád čekal, až se to nějak rozjede, ale nedočkal jsem se ani na konci. Klišé s kostelem,policistou a čečenskou mafií. Hloupá vložka se psem, která měla asi zaplnit stopáž a možná ještě hloupější s přepadením baru, kterou jen velmi nepatrně vylepšil trošku akčnější konec Takže když to nakonec celé nějak sečtu, vychází mi z toho hodně podprůměrný film, kterým jsem si akorát zkazil dnešní večer Nic víc, nic míň.. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to najhoršie. Je to taká tichá dráma ako postava Toma Hardyho. Príbeh je miestami taký nemastný neslaný, ale dosť v tomto smere potiahnu herci (Hardy, Rapace) plus ich roztomilý psík. Najväčšia škoda je to, že komorne podaní príbeh zas tak veľa nedovolí. Škoda, mohlo to byť zaujímavejšie. 80% - 4* ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Parádní "chlapácký film", kde nečekejte vystřílení tuny nábojnic a sadu kopanců do držky. Děj plyne pomalu, trpělivý fajnšmejkr si přijde na své, zhruba od 2/3 filmu už jsem to hltal jak tequila shots když přijde čas na to se bavit. Po letošním LOCKE mám Hardyho oficiálně za mistra minimalismu, Gandolfini ve své poslední roli také neměl chybičku, a vůbec, herecky top a nenapadá mě jeden jediný neduh. Závěr filmu? Bombový, včetně té message, jo... někdo má hold koule být lepší než ti ostatní. Hřeje mě to teď podobně jako třeba BRONX STORY. "At least I had something once. I was respected. I was feared. When I walked into a place, people sat up. They sat up straight. They noticed. What'd you ever have?" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi budete očakávať niečo iné, ako dostanete. Čo je myslím snáď len dobre. Nemyslím si, že je film nudný a pomalý, mne to v tomto prostredí takto vyhovuje. Cítiť, že z filmu hit byť nemôže, že pre väčšinu divákov bude tak trochu wtf. Totiž málokto bude vedieť, čo si má o Hardyho postave myslieť a záver jeho charakteristiku ešte viac zotázni. Je ťažké ho vidieť v úlohe outsidera a "makkýša", po posledných rokoch, čo jeho charizma okupuje kiná. Ale znova, je to iba dobre. Film mi však stále evokuje iba priemer, podobných príbehov sú tony, stále sa však na ne dobre pozerá. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Původně zněl titul filmu Animal Rescue, v lednu 2014 však došlo ke změně na konečný The Drop. (rafix)
  • Roli Rocca ztvárnili celkem tři různí psi, aby se v průběhu filmování neměnila velikost psa. Jeden z nich se v doprovodu Toma Hardyho (představitel Boba) zůčastnil i slavnostní premiéry. (Dio_Padre)

Související novinky

Hardy vs. DiCaprio

Hardy vs. DiCaprio

01.07.2014

Sehnat si do filmu Toma Hardyho není zrovna jednoduché. Statný londýnský rodák má dotočená dramata The Drop a Child 44, muzikál London Road a akčňák Mad Max: Fury Road. Momentálně hraje nebezpečná… (více)

Reklama

Reklama