Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott chtěl být lékařem, ale vyhodili ho ze školy, tak pracuje jako recepční na vetrinární klinice. Joey je jeho poloviční bratr, který propadl hazardním hrám a často se dostává do malérů třeba kvůli penězům, které si napůjčoval. Pak je tu Cozzo, Scottův kamarád, který je na volné noze, ale protože má těhotnou přítelkyni, hodily by se mu peníze navíc. Když Scotta jeho nemocný soused požádá, aby ho zabil za peníze, rozjede tahle povedená trojka byznys asistovaných sebevražd. (S.Bubblegum)

(více)

Recenze (4)

NeMiQ 

všechny recenze uživatele

Britská hovädina, so zaujímavým nápadom a aj celkom dobre streleným anglickým humorom, len nech ešte to nejak dokončia alebo rozvinú, lebo mám pocit, akoby to producenti nezvládli a seriál ostane nedokončený...Budem dúfať v pokračovanie. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který se naštěstí povedlo zužitkovat v zábavnou hovadinku, u které možná trochu zamrzí někdy až přehnaný důraz na všerůzné vztahy, místo větší porce černého humoru, která by tomuhle tématu slušela o něco víc. Docela překvapivě je seriál funkční jako celek a nejedná se jen o šest episodek založených na smrti týdne. Některé postavy by moli být méně tupé a zápletky jednotlivých dílů originálnější (doufám, že pokud bude druhá série, něco z toho se napraví), pak by Way to go mohli alespoň trochu vystoupit ze stínů jiných, známějších britcomů. .... Nebo přidat víc úchylnejch dialogů o lachtanech. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie o třech kamarádech, kteří si začnou vydělávat uspáváním staříků a smrtelně nemocných lidí. Scott pracuje na veterinární klinice a chce být veterinářem, ale ze školy ho vyhodili. Pak je tady Joey, který pracuje v domově důchodců a Cozzo, který pracuje jako opravář zařízení v rychlém občerstvení. A aby to nebylo málo tak Cozzova přítelkyně je policistka. Scott je sousedem poprošen aby mu ukončil trápení, po debatě s kamarády se rozhodně, že to udělá. Cozzo vyrobí z přístroje na shaky uspávací mašinku a Scott to jde ukončit neprve se z toho snaží vykroutit, ale nakonec to udělá. Když kluci zjistí, že se na tom dá dobře vydělat, tak si založí "firmu" a začnou společně podnikat. 65% ()

geklon

všechny recenze uživatele

Na ostrovech se sype jeden komediální seriál za druhým, takovou kadencí, že už přestávám stíhat. A upřímně v případech jako je tenhle je mi to i jedno. První díl byl vážně nudnej a ani jeden charakter mě nepřišel natolik zajímavej, abych ho musel v nejbližší době vidět znova. Námět funkční na televizní film o stopáži 45 minut, ale seriál víc než serii neustojí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • V názvu každé epizody se vyskytuje slovíčko "End", v překladu "konec". (S.Bubblegum)

Reklama

Reklama