Reklama

Reklama

Cestuji sama

(festivalový název)
  • Itálie Viaggio sola (více)
Trailer

Obsahy(1)

Štyridsiatnička Irene má prácu, o akej mnohí iba snívajú - pracuje ako "nečakaný hosť", inšpektor luxusných hotelov, ktorý v utajení posudzuje a hodnotí ich štandard. Svoj život žije v neustálom pohybe medzi tými najlákavejšími destináciami a cíti sa slobodná. Jedného dňa sa však prihodí niečo, čo v nej vzbudí pochybnosti o vlastnom životnom štýle... (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zážitek z kina tentokrát přeýšil zážitek z filmu, protože do kina Lucerna na festival italského filmu, který se poprvé konal v Praze přiletěla svůj film uvést přímo režisérka filmu, která ještě po skončení filmu příjemně diskutovala s námi, diváky. Film je zaměřen především na vnitřní pocity hlavní hrdinky, trošku jsem cítil, že dělán ženskou "rukou", ale nic co mělo chlapa vyloženě vyděsit se neděje. Příběh spokojeně plyne a neklade zvýšený důraz na žádnou událost, která se ve filmu stane, byť může pro hlavní hrdinku klíčová (úmrtí). Pokud jde o herecké výkony, myslím si, že odpovídali záměrům pani režisérky, aby vše působilo reálně a přirozeně. Film to není špatný, ale nemá nic, v čem by byl výrazný a vryl se do paměti jednoho žižkovskýho filmovýho fanouška. ()

Galerie (16)

Související novinky

Pět dní italského filmu v kině Lucerna

Pět dní italského filmu v kině Lucerna

11.12.2013

Od 11. do 15. prosince 2013 v kině Lucerna proběhne Středoevropský festival italského filmu MittelCinemaFest. Do svého 11. ročníku v letošním roce vstupuje jednou významnou novinkou: mezi místa… (více)

Reklama

Reklama