Reklama

Reklama

Tým jedna

  • USA Ghost Team One
Trailer

VOD (1)

Brad a Sergio chtějí sbalit holku. Tihle dva spolubydlící věří, že se jim to podaří díky chystanému dokumentu o vraždě, která se kdysi dávno stala v jejich domě. Fernanda je přesvědčená, že duch oběti stále dřímá mezi stěnami obydlí a chlapci doufají, že u ní tahle historka zaboduje natolik, že ji dostanou. V okolí domu rozmístí kamery a záhy série nevysvětlitelných jevů ukáže duchovu pravou tvář. Není jím nikdo jiný, než mstivá lascivní vietnamská dáma z třicátých let, kterou naši dva hrdinové doslova uchvátí. Je na čase najít způsob, jak se téhle duchařské štětky zbavit jednou provždy. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (15)

Patriot.X odpad!

všechny recenze uživatele

Dva cigoše obtěžuje v jejich bytě duch vietnamské prostitutky z třicátých let a má to bejt vtipný. Není. A nezachrání to ani vybuchlá hlava, natož vybuchlý varlata. „Pokuď se vám lady Azalea takto zjevila, upřímně, jste v prdeli. Já tady nebydlím. To je jedno, všichni jste v prdeli. Oni jsou v prdeli, já nejsem v prdeli. Všichni jste v prdeli, rozumněli jste mi? Jste v prdeli, uplně. Úplně? Vy všichni jste úplně v prdeli, vážně. Jako nejvíc v prdeli co to jde“. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dvojica spolubývajúcich sa v snahe zapôsobiť na ich sexi známu, rozhodne urobiť dokument o vražde, ktorá sa kedysi udiala v ich dome. Aj keď dievča verí na duchov, no oni to robia iba kvôli nej, onedlho sa ukáže, že v dome skutočne je niečo nadprirodzené. Found footage hororová komédia s duchárskym motívom, ktorá sa snaží jednak trochu parodovať známe subžánrové klišé a jednak trochu zabaviť svojim vlastným námetom. A prekvapivo to bolo lepšie než som čakal; síce nie strašidelné, ale aspoň vtipné, len škoda, že v záverečnej tretine to náhle stratilo dych a začalo nudiť. ()

Reklama

Dellamorte odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes som spáchala dvojnásobnú neúmyselnú samovraždu. Toto je ďalší snímok, ktorý dokázal, že režisér nepotrebuje zdravotnú kartu, stačí keď svoj úmysel zverejní touto formou a diagnóza dostane svoje číslo. Kameramanovi po spláchnutí manuálu ostalo len naškrabané zoom, čo aj náležite znásilnil. Záverečná posteľná vymetaćka len potrdila vypromilovaný zmysel pre humor, kedy aj slepému dorazí do mysle, že ju mali absolvovať tvorcovia. Minulo ma všetko, lebo tu sa strielalo úplne na slepo. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si říkáte, že si stáh....ehm koupíte případně vypůjčíte originální nosič, bez toho aby ste si nechal poradit od csfd.cz. Tak si ho tak pěkně taháte a říkáte si ze csfd.cz nepotřebujete.. Jde to i bez něj... Ale když zjistíte, že jste se za hodinu zasmáli dvakrát, ano přátelé dvakrát, říkáte si... Není to tak úplně moc?? A nebo sem to nepochopil?? Je pravda, že scénář je nadupaná pecka, která si jde pro Oscara a a nějakýma Fincherama si tak max pohladí kolem sracího otvoru, ale příště, smím li být smělý trochu jednodušší, aby to i průměrně vzdělaný Evropan pochopil a zasmál se aspoň třikrát. Dvakrát je málo. A.co z toho plyne?? Koukejte na csfd.cz a jakmile to bude v černé, opravdu to není nic dobrého.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Found footage s příchutí hororové komedie možná pro někoho nemusí zákonitě znamenat utrpení, ale já měl co dělat, abych se na tento paskvil dodíval až do samotného konce. Američani se rozhodli utratit pár tisíc dolarů a tak si vyhlédli několik mexických zelenáčů, kterým nevadí ze sebe dělat před kamerou blbce. Během sledování jsem měl po celou dobu pocit, že všichni na place museli být snad permanentně zhulení a nejvíce samotní scénáristé. Oba pánové jsou nejspíše fandové teen komedií a laciných hlášek se sexuální tématikou a do svého díla se proto rozhodli přenést co možná nejvíce trapné zábavy, která určitě náctileté náležitě pobaví. Po dějové stránce je to vyložená katastrofa, hororová atmosféra se tu za celou dobu téměř neobjeví, ale za to nás doslova zasype hromada keců o sexu, masturbaci a úchylných situací. Možná před dvaceti roky bych se tomu z celého srdce zasmál až bych se za břicho popadal, ale než se dívat na tuhle šílenost ještě jednou, tak to si raději pustím známé Prcičky. Sledovat totiž ústřední dvojici tragédů byl téměř nadlidský výkon a jediný důvod proč se tam objevila Fernanda Romero, byl ten, že jde o docela pěknou ženskou. Hrát totiž moc neumí, ale postavičku měla slušnou. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama