Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (510)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jako líbilo se mi to, Vin Diesel byl také celkem fajn, ale přišlo mi, že to je spíše takové béčko. Příběh takovej tradiční o této tématice, nic nového, ale bavil mě. Akce nebylo moc, ale ani málo, takový střed. Ale za 90 mega bych čekal ty akční scény lepší. Každopádně film nenudí, dá se v pohodě zhlédnout, zaujme, takže dávám 3,5*. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Mám laciný scenár absolútne nulovej hodnoty a chcem z neho veľký biják. Aby ma brali aspoň trochu vážne, zaplatím Michaela Caina, hoci mi pred ním na place bude trápne. Nebudem sa ho pýtať, či to dočítal do konca. V snahe o darknajtovskú atmosféru poverím ešte Jablonskeho napodobením mohutnej batmanovskej zimmerovštiny. Do hlavnej role strčím herecky najtopornejšiu, ale globálne populárnu akčnú hviezdu, ktorá moju cieľovku rozumne vyselektuje na nenáročných konzumentov non-brain zábavy. A zaplavím to secondhandovým digitálnym sajrajtom, ktorý dôveryhodne nezvláda ani rýchlu jazdu auta po newyorskej ulici z vysokého nadhľadu. Ten pocit, keď ste po filme frustrovaní z tak bolestivo nulového diváckeho uspokojenia, že si potrebujete rýchlo pozrieť akýkoľvek iný film, aby ste rýchlo zabudli a aby vo vás z toho večera zostal ASPOŇ NEJAKÝ divácky dojem, poznatok, zadostučinenie. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slyšte! slyšte! Distributor žumpa films uvádí nejnovější (údajně) fantasy (s)hit podzimu : POSLEDNÍ LOVEC PADOUCNIC! V hlavní roli naolejovaný, holohlavý a brutálně (ne)charizmatický pan Vin Nafta, nebo jak se ten plešatej čurák jmenuje. Ok jsem ho ještě ochotnej akceptovat jako Riddicka, tam mu to celkem sedne, přežiju i ty věčný žvásty o rodině v F+F sérii. Ostatně kvůli němu se na to nekoukám, ale tady mě střídavě sral a nudil po celej film a nejenom on. doufal jsem v pohodový nablblý fantasy z dostatkem akce a dostal brutálně vážnou, totálně ukecanou zoufalost. Další skvost kterýmu jsem se letos vyhnul v kině a dobře jsem udělal.15% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu by mě spolehlivě odradilo už to, co o něm píše Bontofilm: "Vin Diesel má charisma na rozdávání. Jako tvrďák s chraplavým hlasem baví ty diváky, kteří hledají v kině koření současných úspěšných spektáklů - akci, hlášky, styl, zábavu a zdravou míru nadsázky. Možná nesplňuje nejnáročnější herecká měřítka přísných šedivých akademiků, zato je prostě „cool“ a série Riddick nebo Rychle a zběsile ho už dávno vynesly do zábavní ligy mistrů. Jako Poslední lovec čarodějnic si teď vyzkouší žánr fantasy a rychlá kola vymění za meč a sekyru. Kupu drsných hlášek si však ponechá, ostatně za svůj věčný život jich jeho postava nasbírala dostatek." No tak jsem asi přísný šedivý akademik, protože od dobrého filmu chci něco jiného než cool hlášky a akci. Tenhle film mě tak neuvěřitelně sral, že jsem se chtěl přidat ke Spáčilce, která to zabalila po necelé hodině a prchala z kina jako o život - já zůstal a nechal se dokonale otrávit, dobře mi tak. Monstrózní shit, který mě jednou provždy naučil, že herecká přítomnost Vina Diesela v jakémkoli dalším filmu pro mě bude spolehlivým znamením, že takový film lze s klidem ignorovat, protože nejsem jeho cílovka (film má k dnešnímu dni na Facebooku 260 tisíc fanoušků). Hledat na tomto filmu něco dobrého se chce ještě míň než natahovat tenhle otrávený komentář víc než je nutné - cílovku tohoto filmu stejně nezajímá, co si o něm myslí nějaký Vančura, a tito lidé si film jistě užijí. Srdečně jim to přeji. Zajímavost závěrem: Kostým Královny čarodějnic, líčení i její útočiště našly inspiraci v práci polského malíře, fotografa a sochaře Zdzisława Beksińského. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ono to není úplně špatné. Je to takové komornější fantasy se sympaťákem Dieselem a dalšími, které odněkaď určitě znáte. Celkově je to téma ovšem stokrát provařené, sterilní, nenápadité. Breck Eisner lovci čarodějnic zkrátka nedodal onu pověstnou jiskru, která by jeho dítko oddělovala od řádky jiných. Sice jsem ještě neviděl nejnovějšího Frankensteina, ale troufám si tvrdit, že tam se pojede na totéž a bude to taky jen průměr. Zkrátka a dobře jsem z trailerů nic moc nečekal, nic extra nedostal, snad jen kupu cgi efektů naplácaných tak nějak aby se neřeklo a vedle Vina jsem si vduchu víc představoval Paula Walkera, než Michaela Cainea. Nic proti němu, chraň pánbůh nebo radši chraň bojovník Sekery a kříže, ovšem ten má své místo u Nolana a nerad bych, aby zastával podobnou mentorskou funkci jako už pěknou řádku let Morgan Freeman v každém druhém filmu...50% ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Škrábanec na obličeji Kauldra (Vin Diesel) ve finálním souboji v některých scénách mizí - především během jeho závěrečného setkání s rodinou je možné si této chyby všimnout. (dickens)
  • Scénář filmu se v roce 2010 umístil na Blacklistu - žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů. (JORDY)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama