Reklama

Reklama

Dads

(seriál)
Trailer 3
USA, (2013–2014), 6 h 58 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Seth Green, Giovanni Ribisi, Brenda Song, Vanessa Lachey, Tonita Castro, Peter Riegert, Martin Mull, Sarah Baldwin, Ewan Chung, Tommy Dewey, Lauren Weedman (více)
(další profese)

Epizody(19)

Recenze (16)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Ach, ti otcové. Není to sice nic, u čeho by se člověk třískal smíchy, ale sem tam se daří seriálu vtipně vystihnout vztahy dětí s jejich otci. A slušné herecké obsazení je vcelku velkým tahákem tohoto sitcomu, takže mu šanci ještě dám, ačkoli trapných či hluchých míst je tam až moc. Pilot - 50% Od druhého dílu už se seriál pořádně rozjíždí a přestože je kvalita humoru proměnlivá, dokáže slušně pobavit, ovšem jen za předpokladu, že máte rádi humor politicky nekorektní. Po 11 dílech - 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Tak takhle dnes vypadají moderní sitcomy? Celkem katastrofa, nerozumím zvučným jménům herců, kteří do toho šli... Jednou jsem se mírně pousmál. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Bullshit roku. Nejhorší serial pro tuto sezonu. Lipicání Ribisi se Sethem Greenem vytahuji repliku z hoven nebo co… fakt peklo. Nediívat. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nevidím rozdíl mezi touto komedií a a například How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) nebo Retired at 35. Celkem nudné jsou všechny. Dal bych 20% ale mám rád Setha Greena. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ do s01e04: Nie je mi celkom jasné, prečo to pozerám, ale pozerá sa mi to dobre. // Pilot: Absolútne nechápem, ako k tomuto dostali takto známych hercov, ale je fakt, že komédie s rodinnými príslušníkmi sú obvykle oveľa trápnejšie, takže povedzme, že ok, a ešte aspoň diel pozriem. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Brenda Song není ošklivá, to je jediná pozitivní věc, která se o tomhle seriálu dá říct. Horkej kandidát na brzký zrušení. 20% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Po prvním dile: Vyložené slabý odvar všeho, co frčelo v sitcomu za posledních pět let. Nedostatek invence, lpění na klišé a přiliš velký nedostatek humoru. ()

Chen

všechny recenze uživatele

A já myslel, že úkolem sitcomů je, aby byly vtipné. Obsazení bezva, zbytek..., ten ani raději nebudu komentovat. Pokud chtějí tvůrci sázet na sexistický a rasistický humor, tak ať se podívají na 2 Socky, takhle se to má dělat. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 26 Dokoukáno: 0 Zahozeno: +1 _ Další podprůměrná komedie, která nudí a je spíš trapná než zábavná. Z herců mi nikdo nijak extra nesedl až teda na ženský. Vydržel jsem svý tři epizody a končím. Ani jednou jsem se nezasmál. 20% ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Komediálne seriály zmieňované v iných komentoch som nevidela, takže takto nepoškvrnená budem komentovať sitcom Dads. Išla som do toho s veľkými obavami, všade samé negatívne reakcie, ale napodiv to nebolo také zlé. Nevravím, že to bolo inteligentné (uf, to vôbec nie, ale to nie je ani Family Guy a American Dad sa k tomu len občas približuje), ale počas zatiaľ odvysielaných troch častí som sa smiala a to o dosť viac než na väčšine komédií v červených číslach (niekto tu písal voľačo o predvídateľnost, to sú bohužiaľ VŠETKY sitcomy, alebo klišovitosť, ale ako som pozerala, tak som pozerala, niektoré vtipy som ešte nevidela, možno toho mám napozerané menej). Je to také guilty pleasure a dúfam, že to na obrazovkách zostane ešte o niečo dllhšie. ()

fanik15 

všechny recenze uživatele

Po 1 díle: určitě se podívám aspoň na jeden díl. I když trapnost a vtipnost jsou tak půl na půl. Ale zase si můžu říct, že je to lepší než posledních pár sérií HIMYM. Po druhem díle snižuji protože už je to hovadina takže s tímhle končím. ()

Reklama

Reklama