Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Absolutne nechapem,preco ma tento akcny animak tak nizke hodnotenie,ved nema ziadnu chybu,vtipna,mila a pohodova zalezitost s kopou milych postaviciek,z ktorych sa mi najviac pacil ten zlaty nemy potkan,taktiez pribeh a hudba boli uplne v poriadku,cize za mna jednoznacne plny pocet hviezdiciek...:-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Včera jsem slyšel dobrej fór a docela rád bych ho sem napsal, ale přijde mi trošku hloupý, aby byl můj komentář s jedním vtipem zábavnější než animák pro děti. Takže nic. Podle animace jsem tipoval devadesátý léta, ale ono je to jen tři roky starý, no to je síla... Copak chlapcům ze štábu hlodavci udělali, že se jim takhle pomstili? ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu velice pěkná, koukatelná a moje drcera v kině se na to dívala se zájmem a otevřenou pusou. Občas i vtipné. Druhá půlka byla však zbytečně natáhnutná, aby splnili povinnou hodinu a půl. Bohužel to začalo být díky tomu nudnější a člověk začal ztrácet pozornost. Jinak ale hezký příběh a perfektní grafika. 3* ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $64,251,541Tržby Celosvetovo $120,885,527Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,500,039 Tržby za predaj DVD v USA $14,096,431║ vývarová zbytočnosť, kde príbeh a ani animácia moc zaujímavého neponúknu /25%/ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale jo, na to, čím to je, je to fajn. Dobře se na to dívá, nepůsobí to otravně, není to bůhvíjak tupé, fekální humor zde naštěstí taky není (ale humor celkově nic moc i tak, vyloženě pro děcka), postavy jsou většinou docela sympatické (a nejradši jsem měl asi tu krysu, jak za celý film řekla jen dvě slova), příběh taky není špatný, animace nijak přepychová, ale ujde... Určitě bych měl co vyčítat, jinak by mé hodnocení samozřejmě bylo vyšší, ale na příjemnou podívanou na jedno zhlédnutí to funguje víc než dost - a to mi k nějaké částečně spokojenosti stačí. 3* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama