Reklama

Reklama

Nesprávní chlápci

(seriál)
  • Velká Británie The Wrong Mans
Trailer

Série(2) / Epizody(8)

Komediální thriller o dvou idiotech s dobrými úmysly, kteří jsou nečekaně zapleteni do velmi nepravděpodobné – ale smrtelně vážné – sítě zločinu, spiknutí a korupce poté, co Sam zvedne opuštěný zvonící telefon v místě autonehody... Seriál Nesprávní chlápci se soustředí na Sama Pinketta a Phila Bourneho, úředníky pracující pro krajskou radu v Berkshire. Jeden náhodný telefonát a případ podivuhodné záměny totožnosti však obrátí jejich nudný život vzhůru nohama. Poté, co se Sam stane jediným svědkem autonehody na zapadlé venkovské silnici, zvedne opuštěný mobil a vyslechne si zprávu, která zjevně nebyla určena jemu – “Pokud se nedostavíte do páté hodiny, zabijeme vaši ženu.” Když ho poslíček z podatelny Phil přesvědčí, že by se z nich mohli stát hrdinové dne, dvojice se brzy zaplete do velmi nepravděpodobné – ale smrtelně vážné – sítě zločinu, spiknutí a korupce. (HBO Europe)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (16)

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Parodie na agentské filmy s přemírou britského "humoru", založená na jinak osvědčeném receptu: dva blbečkové se chovají jako blbečkové, zamotávají se do situací, jsou považováni hned za tupce, hned za geniální agenty či nebezpečné zločince. Potíž je, že všechny tyto gagy už dříve tady byly hrány, takže vzniká konglomerát klišé a opakované pitomosti. Kdysi jsem se zasmála, ale přece se tomu nebudu smát pořád? Navíc právě britskost jde krutě na nervy. Pouze pro zaryté fanoušky tohoto typu humoru. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 23 Dokoukáno: 1+1 Zahozeno: 13_Velmi příjemné překvapení. Každá epizoda přišla s něčím novým a překvapila. Seriál je zábavný a nabitý akcí. Potěšil Roden, který opět hraje Rusa. Hodně slušný. 70% Druhá série má jen čtyři epizody nebo spíše dvě dvojepizody, ale je nabušenější akcí než první. Kluci se rozhodnou z utajení vrátit dom, ale jsou zatčení. Z vězení je unesou v domněnce, že jsou to vědci, kteří pro ně mají udělat bombu a tak to pokračuje než se kluci dostanou zpět. Konec je uzavřen, takže třetí série nás asi nečeká. Druhá série se mi líbila víc než první a tak ji patří 75%. ()

Reklama

spotczek 

všechny recenze uživatele

Úžasné překvapení! Nejdřív jsme jedním dechem sfoukli všech 6 dílů a teprve pak si všimli, že hlavní hrdinové si taky všechno sami napsali. A geniálně. Baynton s Cordenem se inspirovali u akčních filmů, převrátili je naruby a je z toho neuvěřitelná prča. Základ zní tuctově, jako každá správná střelená parodie: úředník městského odboru pro regulaci hluku se z neuvěřitelného smolaře, pletoucího se do podivných obchodů podvratných živlů, propracuje až k odhalování kukaček mezi agenty tajných služeb či podvodů vysoce postavených úředníků. Nicméně nejde jen o obyčejnou bláznivou komedii. Ty často upozadí příběh na úkor zábavy a vyzdvihnou jen jeden typ humoru. Wrong mans humor kombinují, díky dějové lince jim nechybí napínavost a jsou plní odkazů na velmi známé akční scény či filmové okamžiky, např. když se Sam Pinkett musí rozloučit se svým Frodem Philem Bournem :-) Nebo náš Karel Roden jako ruský mafián: Marat je mrtev! Určitě doporučuju. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení. Čekal jsem přiblblý sitcom založený na dialogu, The Wrong Mans ale bodoje vlastním formátem se spoustou akce a verbálního i vizuálního vtipu – prostě paráda. V ději je skoro víc zvratů než v Utopii, ačkoliv tady jsou samozřejmě poplatné komedii. Výborné ústřední duo doplňují známé tváře jako Dougray Scott nebo Karel Roden v povedených rolích, parodujících klišovité postavy ze špionážních filmů, a střídání vážných scén s černohumornými funguje naprosto brilantně. Podruhé by se to nemuselo povést, proto doufám, že další sezóny nevzniknou a tahle minisérie se stane kultem, jak se patří. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbější na Guyritchie způsob? Spíš seriálová verze Jedna ruka netleská. Atmosféra pěkně prdí temnou mlhu a místy ta komédie je i koukatelná, ale bohužel, nic co by mě vyděsilo svou originalitou, či naléhavostí. Od třetího dílu, ale dostává nuda na prdel a tam kde nestačí sedm Cliffhangerů za dvacet minut, zaapeluje jazykem na hrudníček neodolatelný Karel Roden, který v roli Marata připomíná Jana Saudka víc, než v jeho biografickém snímku. Jsem moc zvědavej na druhou řadu. Má to koule, i když dobrejch vtípků poskromnu. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama