Reklama

Reklama

Craig Sheffer (One Tree Hill), Dennis Haysbert (24 hodin) a Ernie Hudson (Krotitelé duchů) se představí jako hlavní protagonisté tohoto akčního hororu. Vlkodlačí virus se šíří po New Yorku. Zvrhlý vojenský generál hodlá nákazy zneužít a proměnit nevinné lidi ve vraždící stroje. Dokáže osamocený voják překazit jeho bláznivý plán, než bude příliš pozdě? (Universal Channel)

(více)

Recenze (32)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začátek ještě celkem ušel, ale ten pozdější příval scénáristických hoven už vážně nešlo rozdejchat.Na to, že je to televizní sračka od Asylum to mělo překvapivě dobré gore a snesitelné efekty, jenže když scénář píše retardovaný diletant, nezachrání vás ani to.Těžko pochopitelné obsazení. Studi, Haysbert, Duke....to jsou herecké konce.Hlavní hrdina byl notně otylou verzí Davida Boreanaze.Jak už sem zmínil, největší průser je scénář, ono totiž je úplně nejlepší skupinu nakažených lidí, kteří se po větším stresovém vypětí mění v krvelačně bestie přemístit všechny dohromady do neuzavřeného bývalého nádraží a nechat je chodit dokola jak idioty aby je ve finále hlídala skupina asi deseti vojáků se špuntofkama.Asylum se může snažit jak chce, může shánět velká filmová jména a vylepšovat efekty jak to jen na tv film jde, ale dokud budou scénáře vymaštěnější než Campbell s bublajícím blátem dohromady, budou to pořád jen strašné sračky.15%. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Taková ta klasika. Pejsek se kříží s vlkem, pokouše holku, nechá v ní svůj zub, holka si ho nevyndá, no a než se armádní generál nadobro pomátne, holčina pokouše celý letiště. Jinak předvídatelná asylumská jednohubka s povedenými momenty. Bavil mě demonstrující dav, který si žádá okamžité propuštění vlčích lidí nebo neschopnost vojáků zastřelit člověka na pár metrů s automatickejma zbraněma. Btw spočítal někdo, kolikrát to u Asylumu odsere vrtulník ve vzduchu, když po něm skočí zvířátko? ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Asylumáci tu pozbierali pekný zástup hereckých vyslúžilcov ( Hudson, Duke, Studi, Sheffer atď. ) a možno povedať, že ide o ich asi najhviezdnejší projekt. Hviezda to však nieje. Je to blbovina, ktorej trikový dizajnéri nepotrebovali namáhať mozgové bunky ( a to isté nerobil ani scenárista ) a jednoducho okopíroval vzhľad vlkolakov z filmu AMERICKÝ VLKOLAK V LONDÝNE, samozrejme ale do digitálnej formy. Je to ale zábavné, vždy sa tam niečo deje a režijne je to zvládnuté dostatočne. A pozerať sa na Arianu Richards dvadsať rokov po JURSKOM PARKU, bolo príjemné. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Každý, kto sa rozhodne si pozrieť titul "Vlkodlak: zabijácky vírus" (Battledogs), by si mal byť vedomí toho, že sa jedná o béčkový nízkorozpočtový televízny snímok z produkcie americkej brakovej filmovej spoločnosti The Asylum. Režíroval ho Alexander Yellen, ktorého väčšina filmových výtvorov je na tejto databáze v odpadových farbách. Takže nemajte pred zhliadnutím tohto horroru žiadne prehnane vysoké nároky. Keď sa na to patrične pripravíte, vypnene logické myslenie a kritické hodnotenie technického spracovania, povznesiete sa nad mizerné digitálne efekty, chabé herecké výkony a kostrbatý scenár, tak je možnosť, že sa pri tom trocha aj pobavíte. Ja som vedel do čoho idem a asi hlavne preto som nebol z toho nijak zvlášť pohoršený či sklamaný. Je to typický The Asylum produkt. * ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

A je to tady dámy a pánové !! Asylum se vrhlo na další monstra a tak po všech možných žralocích a krokosaurech zde máme vlkodlaky. A to ne jen tak ledajaké, ale takové co se dají ochočit a když na ně hezky mluvíte, změní se zpět do lidské podoby. Ještě aby ne, když je krotí sám exkrotitel duchů Ernie Hudson. Kecám ten je naopak věčně vytáčí :-D Bohužel ne všichni dají na sladké řeči a navíc nám zde běhá spousta maníků se samopalama a ty hodlají vlkouše krotit úplně jinak, ale také účinně. Naši chlupáči, ale i tak hrozí, že zamoří město a osud celého světa (rozumějte USA) tak leží v rukách jednoho majora a mohutné verzi prezidenta Obamy a bývalého protivníka Predátora, Billa Duka. K tomu všemu digitální krev, špatné efekty, ale kolem a kolem legrační chlupárna , co si jí jednou pustíte a za deset let dostanete chuť na repete. Hauuu ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Uspávací pistole, která je použita na osamělého vlkodlaka, jenž unikne z fronty v čase 10:55, je ve skutečnosti šestihlavňový revolverový blaster Nerf Maverick. Na horní zadní straně blasteru je černá páska přes místo, kde je logo Nerf. Typ šipek, které tento blaster vystřeluje, jsou pěnové s měkkým gumovým hrotem, nikoli uspávací šipky s ostrým hrotem. (Johnny.ARN)
  • Během scény honičky je v záběru těsně předtím, než za zatáčkou v jejich směru zahne další bílé auto, vidět S10 blazer s odklopenou kapotou, což způsobí převrácení pronásledovaného vozu. (Johnny.ARN)
  • Během bitvy v Central Parku je na jednom z vojáků jasně vidět hák, který ho táhne zpět, když na něj skočí vlkodlak. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama