Reklama

Reklama

Nevyzpytatelná příroda s Davem Salmonim

(seriál)
  • USA Rogue Nature (více)
Reality-TV
USA, 2007, 44 min

Hrají:

Dave Salmoni

Obsahy(1)

V pořadu Nevyzpytatelná příroda Dave Salmoni vyšetřuje hlášení útoků zvířat na lidi a studuje, o jaké typy se jedná. Jeho výzkum určí, zda je dané zvíře nebezpečné či zda k útoku došlo instinktivně a kvůli okolnostem.

1. Medvědi Lidé pronikají stále hlouběji do přirozeného prostředí medvědů. Dave Salmoni zjišťuje, zda jsou útoky medvědů jen nešťastnou náhodou nebo zda si medvědi své oběti vyhlédli?

2. Šimpanzové Dave Salmoni se zaměřuje na řadu agresivních útoků šimpanzů, aby zjistil, jak lze zabránit těmto konfliktům s našimi nejbližšími příbuznými.

3. Kalmar Dave Salmoni zjišťuje, jak kalmar peruánský, nazývaný červený ďábel, loví ve skupinách, je stejně chytrý jako pes a má skus stejně silný jako německý ovčák!

4. Hroši a krokodýli Dave Salmoni se zaměřuje na chování hrochů, kteří jsou teritoriální, nepředvídatelní a agresivní a usmrtí v Africe víc lidí než ostatní zvířata.

5. Sloni Dave Salmoni cestuje do Jihoafrické republiky a Zambie, aby zjistil, zda lidé zahnali slony do úzkých a donutili celou jejich populaci, aby se stali samotáři.

6. Lvi Dave Salmoni vyráží do Jihoafrické republiky za lvy z národního parku Kruger National Park, aby se na vlastní oči přesvědčil, nakolik se změnily vzory jejich chování. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (13)

Reklama

Reklama