Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

Dyas 

všechny recenze uživatele

Já teda viděl jen tento poslední díl, ale je to pěkná animovaná pohádka, která je bohužel víc zaměřena jen na děti, tudíž tu není tolik humoru pro ty starší osoby jako je tomu např. u animáků Ratatouille nebo Bolt. Naštěstí tento animák nabízí krásný vizuální příběh, v němž figurují roztomilé víly a jeden malý rozkošný krokodýl. Neurazí a uteče celkem rychle. ()

amna 

všechny recenze uživatele

kdyby mi bylo cca pět let, tak je to za jasné 4. teď je mi o dvacet víc a pocitově je to tak za dvě hvězdy. tak to hezky zprůměrujeme na tři. holčičky budou nadšené, rodiče už asi o dost méně - ke konci jsem měla co dělat, abych neusnula. dávám plusové body za závěrečnou scénu s Hookem a za krokodýla, jinak.... nic moc. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okah, tohle je překvapivě fajn sympatická podívaná, na to, že se jedná o kdovíkolikátý díl video série, která na kinotrh leze tak maximálně v rusákii, Ázerbájdžánu, Mali a ... Ehm, v Čechách.. Co mě asi překvapilo nejvíc je fakt, že přestože rozpočet musí být solidně přiškrcený, počítačová animace vypadá dobře (a když to říkám já, který jinak 3D modely v animácích bez rozpočtů hranic státního dluhu Řecka ze srdce nesnáším, tak už to znamená, že to vážně nepůsobí špatně). A kdo by to byl čuchal, ona i ta banda postpubertálních poletuch nakonec nepůsobí tak otravně. A kdyby to bylo víc laděný do fantasy a mělo to propracovanější příběh, klidně bych vrhal bulvou po dalších dílech. ()

Falconica 

všechny recenze uživatele

Další úžasná pohádka o vílách. Jen tak dál Disney, těch neni nikdy dost, brzo je využiju na toho ségry skřítka. Jediná ne moc logická věc, o který ale předpokládám nebude malý dítě moc přemýšlet, že nechápu, jak Hook Zarině rozuměl. Detaily. Prostě nádherná pohádka, roztomilá, neškodná, barevná, optimistická. Co chtít víc. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Další Zvonilka nás tentokrát zavede jak název říká za piráty. Je to opět krásné dobrodružství, ve kterém je spousta kouzelných momentů, roztomilých zvířátek a i vtipných situací. V tomto jsou příběhy o Zvonilce vždy srdce chytající. V tomto příběhu není zdaleka hlavní hrdinkou Zvonilka, ale kolektivní spolupráce známých víl, které musí spojit síly, aby se jim podařilo napravit vše tak jak má. Z celého filmu vyzařuje taková milá hravost. Opět zde nenajdeme žádné chmury působící pasáže, vše je natočeno s citem a krásná animace tomu dodává cit pro zahřátí na srdci. Příběh je prostý a bez větších překvapení, u kterého se nebude ani dospělý divák nudit. Já jsem opět spokojený a dávám 100% :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama