Reklama

Reklama

Bo Burnham: Words, Words, Words

(TV film)
všechny plakáty
USA, 2010

Scénář:

Bo Burnham

Hrají:

Bo Burnham

Obsahy(1)

První stand-up comedy speciál amerického komika Bo Burnhama z House of Blues v Bostonu. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (6)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Normálně nejsem příliš velkým fanouškem stand-upu kde převážnou část vystoupení přebírají skladby v podání komika. Stejně jako jsem ovšem ochoten udělat vyjímku u Tima Minchina, udělám vyjímku i u Bo Burnhama. Nekorektní, zábavný a přitom ještě relativně mladý. Pokud zapracuje na vyváženosti a nabere pár let (aby jeho vtípky o manželství měly alespoň trochu větší živnou půdu), čeká ho slibná budoucnost. ()

SammyboiSK 

všechny recenze uživatele

Inu, každý musel niekde začať a pri Boovi to nieje žiadna výnimka. Jeho prvý stand-up špeciál je asi to čo by ste čakali: pesničky a humorné kecy okorenené performanctvom. Každopádne humor tu moc dobre nezostarol a je vidno ako moc sa posunul v neskorších etapách svojej kariéry. Stále to je ale na štyri hviezdy pretože aj tu sa nachádza niekoľko skvelých momentov (najmä rant. a art is dead) a musíme brať v úvahu to, že mal iba 19 rokov čo je neuveriteľne. Dobrý debut, ale pravá genialita má ešte prísť... ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci super, ale príliš roztrieštené, než aby si to udržalo nejakú kontinuitu. Pritom len opakuje určité frázy a témy, ale bez výraznejšej väzby. Ale keďže každý nejako začínal takže to beriem. Ústredná pieseň je super. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Boa znám už z dřívější doby, kdy začínal na YouTube, takže je mi jeho humor už defaultně blízký. Viz název show a písně, oproti Boově pozdější tvorbě je to tu hodně o slovních hříčkách spíš než o nějakém hlubším poselství s výjimkou např. legendárního Rantu o náboženství nebo Art is Dead, což jsou pro mě vždy highlighty. Co se ale musí nechat je to, že všechny písně jsou chytlavé. Ne nadarmo Oh Bo i Words, Words, Words mají samostatné videoklipy. (v době psaní komentáře) WWW show taky obsahuje asi nejlepší ukázku jeho osobitého a velmi komediálně účinného přístupu k chování publika (heckling, tleskání do rytmu). ()

Zajímavosti (1)

  • Text celého vystoupení, včetně textů k písním, je napsán na pozadí umístěném na jevišti. (SaNcHeZ_cz)

Reklama

Reklama