Reklama

Reklama

Britney Spears: Criminal

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Krimi / Drama / Romantický
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Criminal je píseň americké zpěvačky Britney Spears. Jedná se o její čtvrtý a zároveň poslední singl z jejího sedmého studiového alba Femme Fatale. K písni byl vytvořen i videoklip, kde si zahrál její tehdejší přítel Jason Trawick. V klipu se zamiluje do kriminálníka (Jasona) a pomáhá mu vykrádat obchody i banky ve stylu Bonnie a Clyde. Policie je nakonec najde v jejích doupěti, které následně vystřílí. Oni jim však uniknou. Klip režíroval Chris Marrs Piliero, který s ní natočil i její předcházející klip k písni I Wanna Go. (Wikipedia)

(více)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slečna Spearsová sa snaží, a to hlavne v tomto desaťročí. Avšak doby videoklipov, keď pre ňu boli tanečné grify nejlepším hereckým prejavom, sú už dávna preč. A pravdu povediac, jej to vtedy stačilo. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdesi ve vesmíru patrně došlo k nějakému zkratu, neboť mé rockové uši začaly spokojeně stříhat již při prvním poslechu skladby Criminal a od té chvíle to již několikrát zopakovaly. Klip k tomu navíc přidal zjištění, že kulka lásku netrefí a já vůbec netuším proč, ale byl jsem zákeřně polapen hnusnou komercí. Beru provaz a jdu se zastřelit do rybníka, aby se tohle již nikdy neopakovalo. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšie zvrátené video, plné klišé, plný nezmyslov, trocha si zgustli na brutalite polície, no vždy sa divím akú krásku z Britney vedia urobiť vďaka retuši a ona sa potom prezentuje ako sexuálna kráľovná. Ale tá hudba s tým klipom neboli úplný odpad, aj keď je to gýč a útočí to na vlastnosť žien, ktoré obľubujú často zlých chlapcov. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se 17. září pod taktovkou režiséra Chrise Marrs Piliho, který už v minulosti se zpěvačkou spolupracoval na videu k předchozímu singlu "I Wanna Go". (Dlee)
  • Celý klip se natáčel v Londýně, konkrétně v části Stoke Newington. (Dlee)
  • Klip se dočkal zařazení mezi kontroverzní videa ještě před svým uveřejněním. Důvodem byla pasáž, ve které zpěvačka drží pistoli. Proti úseku vystoupil Ian Rathbone z londýnského zastupitelstva. (Dlee)

Reklama

Reklama