Reklama

Reklama

Iron Man: Vzestup techniky

  • Japonsko Iron Man: Rise of Technovore (více)
Trailer

VOD (1)

Technologický terorista Iron Mana falešně obviní. Ten uprchne, aby své jméno očistil. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem celkem dost Marvel/DC animáků, které byly určeny rovnou na video - musím říct, že se to po pár filmech omrzí. Proto jsem příchod asijské produkce hodně uvítal, rozhodně je totiž Rise of Technovore cílený na jinou, starší cílovou skupinu diváků než třeba výše zmiňované kousky. Mix japonského vlivu a klasické superhrdinské postavy je zajímavý a příběh mnohokrát upřednostňuje dlouhé monology před lacinou akcí. Rozhodně jsem si vícekrát během sledování vzpomněl na klasické anime seriály než podprůměrné Marvel animáky, což vlastně nakonec vůbec není špatné hodnocení. 65 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Marvel dělá chybu, že nechává animáky v rukách Asiatů. Animace je naprosto příšerná, barvy jsou takové vyblité a když to přirovnám třeba k prvnímu Toy Story, tak jsou na tom hračky líp. Příběh je však docela v pohodě. Jakmile jsem si alespoň trošku zvykl na tu mnou nenáviděnou anime mangu, tak jsem začal více sledovat jednotlivé charaktery a dějové zvraty.. Jinak celkem příjemná podívaná...70% ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nějaký hloupý scénárista dostal perfektní nápad. Co kdyby Iron Man tři čtvrtě filmu bojoval se svými přáteli? Můžu to proložit rádoby smysluplnými scénami s malým hochem, který kolem sebe háže filozofické hlášky. A nějaký hlupák v Hollywoodu mu na to skočil. Pan scénárista se teď užívá svou jedinou filmovou výplatu. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou jiní a divní a tady se to projevilo, že příběh je velká blbost a já to s velkým odporem dokoukal. POZOR SPOILERY: Nevím proč je ve zvyku cpát více hrdinů - tady je u Iron Mana ještě nejen Černá vdova, ale i ten zázračný lukostřelec a navíc Punisher. Kolorit doplňuje strnulý Fury (šetřilo se na animaci) a Hillová. Hlavní záporák byl nudný bo mlel samé kraviny, které nedávaly smysl a podle konce se mu mnohé odehrávalo nejspíš jen v hlavě a přeměny v potvoru jsem taky nepochopil a to husté a slepené sperma byla mimozemská civilizace nebo co?! KONEC SPOILERŮ. Jednou větou řečeno: Nebrat - ruce pryč. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Marvelovští hrdinové v japonském akčním anime stylu, ale přesto s tupými dialogy a špatnou zápletkou, která se sice tváří dynamicky a skvěle, ale přitom je to jen další variace na "Extremis". Tohle je prostě strašně málo. Navíc té akce je někdy až tolik, je nic moc přehledná, že dáte přednost poklidu komiksových okének. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama