Reklama

Reklama

Hurvínek a zrcadlo

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Komedie / Loutkový
Česko, 2004, 64 min

Obsahy(1)

Hurvínek většinu svého času věnuje péči o své svaly, ale jen do té doby, něž ho ze zrcadla osloví jeho druhé já, které ho zavede do pohádkového světa. Teprve tehdy zjistí, že svaly nebudou tím nejdůležitějším, co bude potřebovat k záchraně princezny Máničky ze spárů pekelných. (Hollywoodman)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné, skôr poctivá bábkohra s Hurvajsom vsadeným do rozpávkového sveta. S kulisami si autori dali záležať. Vtipu ale veľa nečakajte. Hodnotenie: 55% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Hurvínek je doslova patronem mého dětství a veškeré jeho příběhy mi zaštítily krásné vzpomínky na jeho prastaré začátky na VHSkách, audionahrávky, pouštěné během našich rodinných cest, nebo pozdější seriály na DVD. A i několikero hezkých divadelních záznamů bych si s radostí pustil i dnes. Naskakuje mi husí kůže, když si vzpomínám, jak jsem prožíval jeho dokonale hudebně doprovázenou cestu za zrcadlo. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Slabučký odvar legendárnej hurvínkovskej série v divadelnom prevedení. Hurvínek a zrcadlo alias Hurvínek pobehuje po rozprávkovej ríši a hraje sa na hrdinu. Také akési nesúrodé, hlúpe a bez akejkoľvek výraznej hlášky. Tvorcovia už len varia z vody. 40 % ()

Reklama

Reklama