Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

Adámo 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se povedlo! Jestli k tomu někdo přistupuje jako k stupidní teen komedii (a že jich je) ještě dříve než to uvidí a zastíní to nakonec jeho úsudek, měl by se vzápětí podívat na něco jako Holky to chtěj taky. Hodnotit tenhle film * nebo ** jen kvůli tomu, že je to ze stejného žánrnu, je bída... A jinak to přesně vystihl KarelR - "Proč se na CSFD skvosty žánru maskují u 55%?" Když jim můžeme dát 4* =))) | 3/2008 ()

gezko 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná teen komédia o hľadaní tej pravej medzi 100 ďalšími. Pravdupovediac som nečakal, že ma tento film tak chytí. Očakával som skôr ďalšiu trápnu teen rozprávačku o prvom sexe, ale nestalo sa. Film je zábavný, občas prekvapivý, ale občas aj trochu nudný neustálym Mattovým rozprávaním. Ale ako finálny produkt je to skvelé odreagovanie, ktoré bolo pre mňa zároveň predstavím vizuálne zaujímavej ženskej herečky Emmanuealle Chriqui. Hodnotenie: 65 % a tesne lízalo 4*. A v mysli mi zostala pamätná hláška z filmu: "Nice from a far but far from nice". :D ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení pro mě..že, tu na ČSFD má tento parádní film tak nízké hodnocení. Znáte to, že vám nějaký film prostě utkví v paměti? Už si nepamatujete děj, ale když Vám ten film někdo i po delší době něčím připomene řeknete si.. jo to bylo fajn. Nazvala bych tento film odlehčenou komedíí s hlubším zamyšlením nad pohlavími. Muž VS žena. Nečekejte, že se u toho nachechtáte. Líbí se mi styl jakým je to natočeno. Hlavní "hrdina" není na 1. pohled žádný svůdník, prostě si ho oblíbíte. ()

juanpera 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipna teenegerovska komedie, jako kazda "americka" pritazena na nekterych mistech za vlasy nepochopitelnou situaci. Ale v zasade dobra zabava s vtipem a dobrou pointou. Jen opravdu zbytecne ukousnute jazyky... Jinak vtip a hezke holky tomuhle dilku nejdou uprit. I kdyz ten pribeh je citatelny od prvniho okamziku. takze LIBI 60! ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Je to blbost!! A zároveň taky docela zajímavý téma... Je to o ničem a zároveň tak trochu o všem... Podle mě až moc zbytečnýho tlachání, ale na druhou stranu celkem zajímavý pojetí... O pitvání, co se děje v ženskym "mozku" .-)) Navíc některý fórky jsou docela vtipný... Nebo spíš trapný, ale to je taky plus... Nicméně existují mnooohem lepší komedie... Závěr: Nesnašte se pochopit ženský myšlení... To nejde :-))) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama