Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portrét sedmnácitileté dívky během čtyř sezón a čtyř písní.... Studentka Isabelle během léta v jihofrancouzském letovisku absolvuje svou první sexuální zkušenost. Prázdninová epizoda je však jen začátkem příběhu zvídavé dívky, která se po návratu do Paříže začne za peníze scházet s nejrůznějšími staršími muži. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (181)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Civilné, ticho plynúce, Ozon mi nenúti žiaden názor. Sprostredkuje príbeh, na ktorý si utvoríte názor sami. Nezameniteľne jemná atmosféra, na ktorej majú veľký podiel nádherné francúzske piesne a očarujúca Marine Vacth, ktorej vďaka úžasnému nevinnému pohľadom stačili aj tie priemerné herecké schopnosti. Chcela som ísť s hodnotením vyššie, no po 95 minútach som nedostala to, čo som očakávala najviac - drámu, emócie, nejaké silné vyústenie. Ako všetko nenápadne začalo, tak nenápadne aj skončilo. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Budeme svedkami a nahliadneme do vonkajšieho,no zároveň uzavretého sveta hlav.hrdinky ,ktorej veľmi skoro dôjde ako sa veci majú a víde ,,z kožou na trh" ( do jej myšlienok nevidíme) .Pracuje bez akýhkoľvek emocií,výrazu,citu a s chladom.Jednoducho veľká profesionálka vo svojom obore.Má to len jeden háčik a síce,tak ako pri tejto myšlienke film začína,tak s ňou bohužiaľ aj končí.Možno šokujúca téma,ale rozhodne ju neminulo mdlé a opatrné spracovanie,ved napokon p.režisér opatrnosti nikdy nie je dosť,však?! ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

O půvabnosti herečky by se dalo spekulovat, ale nemyslím, že to by bylo ve filmu to důležité. Důležité má asi být... co sakra? Že vlastně asi sama postava nevěděl moc proč se kurví? A když se jí někdo na něco zeptá, mlčí a nechce o tom mluvit. Taky proč, matka z toho sice hraje, že je na větvi, ale vůbec ne, nevlastnímu papínkovi ser to snad i líbí a sama mladá postava vlastně neví, co chce, zlákaly jí lehké prachy. Taky co dělat jiného, že? Nevypadá, že by vůbec měla co dělat, takže kurvička z nudy, který ty prachy vlastně ani nepotřebovala. ~ Zahrané je to dobře, ty erotické scény nebyly ani tak umělecké jako spíš na přeskočení, kamera, střih... proč ne, ale ten zbytek za to nestál. Osud hlavní postavy (přišla mi někdy spíš na velmi mladě vypadajících 30, než 24 letá herečka hrající sedmnáctku) mi byl vlastně ukradený, spíš mi bylo líto jejího širokého okolí. ~~~ 1,5* ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Zkusila by to každá, kdyby měla odvahu. To určitě! Za pár peněz (které nepotřebuju) sex se svým pradědečkem - ale je něžný. Sex s umaštěným tatíkem - taky zkušenost (plus příplatek). Sex s neurotikem a s trochou ponížení - taky to mohlo dopadnout hůř... A do toho zděšená matka, která nechápe. Tak její pocity si vybavit umím, i ten strach a věčnou otázku, co jsem udělala špatně! ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Mně vždycky iritovaly tyhle typy žen- chladná smutná kráska. Člověk nikdy neví na čem je, co se jí to v hlavě honí, a může se ukašpárkovat,aby z ní vytlouk alespoň úsměv. Hledá pořád způsob, jak jí udělat radost, nějak rozehřát. Nakonec se začne obviňovat z neschopnosti a ztrácet sebevědomí. A může za to ta ženská, protože ta se prostě rozehřát nedá. A to ani v sedmnácti, ani v padesáti. Ne, ne, ani náhodou- nechci mít nic společnýho ani s takovýma ženskýma, ani s tímhle filmem, ten je taky unylej až běda. 50% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od června do srpna roku 2012. (Cheeker)
  • Přestože je hlavní hrdince Isabelle teprve 17 let, její představitelce Marine Vacth bylo v době natáčení již 21 let. (Nikitera)
  • Film byl uveden na filmovém festivalu v Cannes. (Weasley)

Související novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Reklama

Reklama