Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 3
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 3

Recenze (331)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Nelogická sci-fi, kde banda otravných puberťáků, co nemají vůbec žádné praktické dovednosti pro přežití, jsou "vyhozeni" na "nebezpečnou" Zemi, aby zjistili, zda se na ní dá žít... jako nápad na knihu/seriál to není špatný, jenže divák (kterému už obličej nepokrývají pubertální beďary) si bude na ty paka zvykat těžko a rozhodně jim nebude fandit - kdyby šlo o survival thriller, kde by ti manekýni jeden po druhým odpadávali jak mouchy - joo to by bylo něco jiného:)) Aspoň že skupinka dospělých (kteří se zbaví "mladých delikventů", aby si o pár měsíců déle zajistili pobyt na hnusné Arše) je o něco zajímavější, takže se dočkáte i nějakých těch hereckých výkonů... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série byla průměrná s pěknýma holkama a testostoranama přesicenýma pitomcema. Ve druhé se zamilujete do osob co jste v první nesnášeli a začnete nesnášet ty co jste milovali. Jedna z nejhlavnějších postav Eliza Taylor vypadá dobře, ale neumí moc hrát a ty její pohledy do "neznáma" jsou místama k smíchu. Herecky zdařelejší jsou "Octavia a Raven" tak snad jim to vydrží ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pilot a prvotní díly dávaly trochu více naděje, než bylo následně naplněno. Nebál jsem se dát 4 hvězdy rozjíždějícímu se projektu stanice CW. Ale už jsem trochu vystřízlivěl z toho počátečního "úžasu". Upadá to do průměru a míří směrem, který se mi vůbec nelíbí. Přijde mi to jako točené pro teenagery, na což nejsem moc zvědavý. Čekal jsem řežbu a boj o život, tohle je takové opižláváníčko. Chybí mí tam i některé prvky sci-fi, ale to už bych chtěl asi moc, takhle to je za 50%. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." Jelikož jsem na tenhle seriál neslyšela nic jiného, než chválu, tak jsem se rozhodla to teda taky zkusit. A můžu říct, že tenhle seriál je opravdu ojedinělý. Seriál vám normálně posouvají postavy a jejich problémy, tady seriál posouvá děj a nenechá vás ani na chvilku oddechnout. První série sice měla ze začátku pár hluchých dílů, ale pak se to rychle obrátilo a druhá řada byla ještě lepší a napínavější (když vynechám celé to pitomé hledání city of lights, to si mohli odpustit). V podstatě nemůžu toho moc vytknout. Některé postavy jsou hrozně otravné (a nesmrtelné), ale je tam spousta naprosto úžasných postav, které jsem si zamilovala (Raven a Octavia jsou bezkonkurenční), děj je zatím taky docela promyšlený, takže uvidíme jaká bude třetí série. Sem tam tam bylo pár nelogičností, ale dalo se to překousnout. 4* ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

První díly naznačují, že seriál bude o bandě děcek urvaných ze řetězu, ale není tomu tak. Postavy se pod tíhou okolností neuvěřitelně mění, téměř v každém díle nastává nějaký zvrat. Bylo by škoda nechat se odradit cca prvními třemi díly. Dále obsahuje spoilery! Baví mě vývoj postav. Z privilegované puberťačky se stává silná vůdkyně, která činí těžká rozhodnutí. Z psychopata se stává rozumný vůdce. A když dostanou na obrazovce/monitoru větší prostot Groundeři v čele s Lexou a jednají o spolupráci se Sky people, tak teprve má seriál grády. Sakra, nemůžu se dočkat třetí série. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Seriál byl natočen podle knižní předlohy s názvem "Prvních sto" od Kass Morgan. Zatímco v knize se děj soustředí na postavy a jejich vztahy, v seriálu je hlavní myšlenkou apokalyptická planeta. (Mr.nachos)
  • V epizodě zazní píseň „Hymn“ od Joela Portera. (Duoscop)

Reklama

Reklama