Reklama

Reklama

Welcome to Willits

  • Velká Británie Alien Hunter
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia kamarátov sa vyberie kempovať do blízkosti malého mestečka Willits, ktoré je známe tým, že sa v ňom, bez stopy, stratilo viacero osôb. Miestny predavač im odporúči, aby si kempovanie rozmysleli, pretože všetky zmiznutia má na svedomí obrovský Sasquatch. Mladíci jeho radu však neposlúchnu a do lesa sa i tak vyberú. Tu na nich čaká najhoršia noc ich života. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov sa vyberie kempovať v blízkosti malého mestečka Willits, ktoré je známe tým, že sa v tejto oblasti bez stopy stratilo viacero osôb. Miestny predavač im poradí, že by si kempovanie mali rozmyslieť, pretože všetky zmiznutia má na svedomí obrovský Sasquatch. Mladíci jeho radu neposlúchnu a vyberú sa do lesa, kde na nich čaká najhoršia noc ich života. - Mám z toho pocit, že tvorcovia Ryanovci majú bohatého tatka, ktorý im poskytol prostriedky na získanie zvučného hereckého obsadenia, ale aj keď majú peniaze, talent určite nemajú. Je to hrozne zrežírované, napísané a zostrihané a už od prvých minút sa v tom človek úplne stratí. Námet je zaujímavý, praktické efekty a masky sú podarené, ale nanešťastie ich je málo a lesné prostredie tomu dodáva trochu atmosféry, takže ma dosť mrzí, že to celé dopadlo tak, ako to dopadlo, pretože to malo ovela vyšší potenciál. + herec z Don't Kill It a Sharknado 5: Global Swarming + herečka z Dark Was the Night + herec z Shut In a Jack Goes Home + herec z Fear Clinic + herec z Don't Hang Up + herec z The Boy a Fender Bender + herečka z The Bay a 3 Headed Shark Attack + herec z Jack Goes Home ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže Lundgren tu hraje zhruba tak 5 minut a hraje jakože v seriálu. Nedává to smysl? To nevadí myslím že si tím tvůrci hlavu nepáraly. Nicméně jsem se celkem bavil. Film o týpkovy co ve všech vidí mimozemšťany? Proč ne. Škoda že ačkoliv se film odehrával v lesích, tvůrci nebyly schopni udělat, jakoukoliv atmosféru. Pro mě je to průmerná bejkovina s ne tak špatnýma hercema.(Culkin hraje jakéhosi hipíka a celkem to sedí), ale režisér udělal pár divných nápadů které ve výsledku nedávali smysl. Pro mě průměr. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Horor o ufoncoch unášajúcich ľudí sa v poslednej tretine vyfarbí do trochu odlišných žánrových farieb, ale v podstate sa toto logické rozuzlenie dalo čakať. Okrem jednej výnimky fičia všetci zúčastnení na nejakej omamnej látke, a tak sa niet čomu čudovať, že robia rozhodnutia, aké robia. Príbeh sa skladá z dvoch rovín - 1) výlet partie zavislákov do hôr, 2) návšteva Courtney u jej prefajčeného strýka a jeho rovnako vymytej manželky pestujúcich marišku a bojujúcich s ufoncami. Aj keď je to vo výsledku dosť veľká nuda, predsa je len tu nejaká inovácii, miestami je trošku čierneho humoru a sem-tam aj nejaké pozerateľné efekty. A v neposlednom rade film úspešne dokazuje, že medzi používaním omamných látok a výskytom mimozemšťanov je priama súvislosť. Akurát by ma zaujímalo, čo bratia Ryanovci pre Dolphika spravili, že sa im sľúbil ukázať v ich filme... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Z příběhu Welcome to Willits (2016) se nedá prozradit skoro nic, protože by to byl jeden velký spoiler. Dolph Lundgren, Shad Gaspard a Serge Levin ve filmu v podstatě nehrají, protože se objeví pouze v několika scénách z show FISTS OF JUSTICE, která beží na televizní obrazovce. Celkem jde asi o nějaké tři minuty. V UK film vyšel na DVD pod názvem Alien Hunter a má délku 84 minut. Pro Lundgrenovy fanoušky je tento kousek absolutní ztráta času a Dolph na plakátě funguje pouze jako lákadlo. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si že v poslední době koukám na až moc dobrejch filmů a tak jsem to chtěl vyvážit nějakou sračkou, načež se nabídlo tohle. Naposled jsem s Dolphem viděl Don't Kill It což byl absolutní shit, oproti tomuhle to ovšem byl hotovej Citizen Kane. Welcome To Willits je srandovní v tom, že mě to donutilo vypnout film ještě předtim než se Dolph ukáže doopravdy na scéně, to jest cca 30 minut po začátku filmu, což mi říká že v tom filmu asi stejně moc nehraje. Už od začátku jsem sral smíchy z dialogů který musel napsat nějakej blázen. Nejen že si zde lidi odpovídaj na uplně jiný věci než na který jsou tázaný, navíc říkaj tak šílený věci že z toho je skoro nechtěná komedie (URČITĚ TO BYL SASKVAČ ne byli to mimozemšťani DÁ SI NĚKDO KRADENÝ VÍNO?). Co mě neuvěřitelně sralo byla glorifikace feťáků a podobný špíny, těch prvních pár minut má takovej ten klasicky ubohej feťáckej podtón kde se brečí nad tim že je to ilegální a podobně. Uplně nejvíc mě ale pobavilo hodnocení některejch lidí tady který tenhle film hodnotí uplně stejným počtem hvězd jako nedávnej Annihilation což musí bejt už nějaká mozková vada nebo nevim. A toho "zvučnýho hereckýho obsazení" jsem si teda nevšiml, pokud se tim nemyslí Dolph Lundgren skoro 30 let hrající v evropskejch nízkorozpočtovejch sračkách a nebo ten Zac Efron z výprodeje. Samozřejmě komentář s největším hodnocením zde má taky nejvíc hrubek :)) ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama