Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

aeon

Jj to bylo příšerný. Vůbec mi přišlo, že tam některé ženské postavy dabovali muži...

Elion

Elion (hodnocení, recenze)

Wohoo, další film, kde zazněla píseň Elliotta Smithe! Tentokrát Son of Sam, na 48. minutě. Již druhý film s Lily Collins, kde jeho hudba zazněla - v Stuck in Love (2012) to byla píseň Between the Bars (tu mimo jiné zpívala Madonna asi měsíc před desátým výročím smrti autora). Konečně, konečně ho svět začíná objevovat! Taktéž potěší, že zazněla píseň Alone Again (Naturally) od Gilberta O'Sullivana. x)

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Super, mne sa to pacilo, taka pozitivna romanticka aj trochu komedia. Postavy boli super, na 
Lily Collins sa velmi dobre pozralo nejak nemam co vytknut, mozno jedine, ze na zaciatku sa ti dvaja na seba dost podobali, rovnake vlasy atd., to mi jedine vadilo. 

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Zítra Dámská jízda v kinech Cinestar, začátek v 17:30, škoda, že se nemohu zúčastnit, ale určitě půjdu na film aspoň ještě jednou :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Ano, tento film není perfektní a už vůbec není moc reálný pro většinu lidí a jejich komplikované, skutečné životy a vztahy, určité scény úplně na postavy řvali: "proboha, dejte se už konečně dohromady, stejně to na konci uděláte tak či tak!!!" :)), ale narozdíl od takových románů a jejich filmových zpracování od takového Nicolase Sparkse a jemu podobných se mi zde nechtělo ani jednou řvát: panebože, to je tak sladký, že až zvracím, právě že vůbec, vypadalo to příjemně mile až úžasně roztomile.

Jedině ta holka co představovala její dcerku mi v určitých chvílích přišla až už nějak moc stará na to, aby hrála její skutečnou dceru, ale jinak v pohodě :)) V rámci žánru určitě čtyři hvězdy.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Já nevím teda, jestli to bylo znát, ale ten můj dlouhý příspěvek byl myšlen ironicky a sarkasticky. :-) Romantické komedie jsou žánr, který absolutně nesnáším. :-)

na příspěvěk reagoval yinloveyang

Luk Skywalker

Luk Skywalker (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Máš pravdu, bylo by to super:-D. Právě proto tyhle filmy podle stejné šablony vynechávám. Stejné je to i s romantickou produkcí v USA.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jinak už se nemohu dočkat. Tak jako pro Jennifer Lawrence byla moje premiéra, kdy jsem ji viděla v kině film American Hustle (Terapii jsem bohužel neviděla v kinech), tak pro Sama to bude toto. Ještě vidět film s Joshem (což se s paradise lost bohužel nestane), Liamem, s Elizabeth Banks (ale tu uvidím v druhém Pitch perfect), Woodym a Julianne (asi sedmý syn :) ). Škoda, že já blbá si nechala ujít film s Hoffmanem, teď toho lituji :'(

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

Takový život by jistě byl super, ale nemyslím si, že natrvalo. Kdybychom neměli problémy, tak bychom si možná těch okamžiků, kdy se fakt cítíme dobře a jsem velice šťastní, tak moc necenili, někteří třeba také vůbec. Po nějaké době by to prostě už nebylo ono.

na příspěvěk reagoval L_O_U_S

sektik

sektik (hodnocení, recenze)

L_O_U_S

:-)

Společný pokoj tuží bratrské/sesterské pouto, prestižní univerzita neznamená vyšší inteligenci, nejdražší obchody nebývají nejkvalitnější, ale pokud Vás místo sexu láká ležení v posteli, kde Vaší ženě nejsou vidět prsa...

A nemyslete si, jsou i jiné fláky než https://www.youtube.com/watch?v=hdwcC9Ybw7k :-)

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Chtěl bych žít v tomhle světě (britských) romantických komedií. Měl bych vystudovanou prestižní univerzitu a měl bych dobře placenou práci. Byl bych nesmělý, ale přitažlivý chlapík. Můj kámoš by byl totální kretén, ale byla by s ním zábava. Zamiloval bych se do chytré ženy, která by stejně jako já chodila na prestižní univerzitu a měla dobře placenou práci. Nakupovali bychom v těch nejlepších obchodech a bydleli bychom v nějakém prostorném domě. Každé dítě by mělo svůj vlastní pokoj. Bytové jednotky by v našem světě neexistovaly, maximálně tehdy, pokud bychom se trápili, že musíme žít nad pizzerií. Otevřeně bychom se všemi řešili sex, ale v posteli bychom leželi zásadně tak, aby ženě nebyla vidět prsa. Naši příbuzní by byli naprosto perfektní, naše svatba by byla prostě dokonalá, usmívajícím se sympaťákem za oltářem počínaje a decentně vtipnými proslovy svědků konče. Nikdo by se na svatbě neožral, všichni by drželi příbor podle pravidel etikety a nikdo by nepouštěl Šenkýřku z notebooku. To by byl život! :-P

na příspěvěk reagoval sektik, yinloveyang, Luk Skywalker

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Umí Britové točit i něco jiného než Bonda a romantické komedie?

Uživatel viviak smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama