Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah (Roxanne Pallett) sa práve presťahovala do paneláku, aby tu začala nový život ďaleko od svojej hrubej a agresívnej matky. Tu narazí na Sida (Jason Mewes), u ktorého nachádza pochopenie a podporu. Keď však Sidov priateľ Paul náhle zmizne, začne sa séria podivných úmrtí a zmiznutí. Sid a Sarah sú tak hodení do boja o prežitie, v ktorom pomstychtivý duch ovláda hordy zombie a má jasne navrch. Časom však toto zlo dostane známu tvár... (misterz)

(více)

Recenze (3)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ženská sa odsťahuje od svojej otravnej matky do staršej bytovky, kde sa spriatelí s viacerými čudákmi, medzi ktorými je aj mladý tulák, čo sa tu snaží nájsť zmiznutého kamoša. Odhalenia však nebudú práve príjemné, keďže budovu kontroluje démonická sila, ktorá má s obyvateľmi vlastné plány. Lacná somarinka s ošúchaným námetom a takým chabým vizuálom, až by som pomaly uveril, že ide o CZ / SK film. Tomu zodpovedá aj celkovo slabá technická stránka, naivné dianie a slabé herecké obsadenie, aj keď na tie baby sa aspoň dá pozerať. Ale zase som pri tom nijako netrpel, občas som sa dokonca bavil a postupne sa to prekvapivo rozbehlo, takže minimálne na tie 2* by som to videl. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerně amatérsky působící a tragikomicky natočená, ubohá srágora.Kdy bylo za filmem v závorce napsáno (amatérský film), v klidu bych tomu bouchnul 3* a vzdal hold těm šikovnej cápkům, co s pár litrama kečupu a bandou příšerných herců, nejspíš kámošů z nejbližšího Liverpoolského pubu natočili odvážný fan film, jenže ono to mělo rozpočet a dovoluje si to hrát na opravdový profi film a potom se tomu můžete a vlastně musíte jedině smát.Film je zadarmo k vidění na youtube, takže kdo byste měli zájem vidět jak končí herci, kteří bez svých kamarádíčků nemají šanci jinde, pozdravte spolu se mnou zdvyženým prostředníčkem pachtícího se Jaye, který vzal roli snad za každodení ranní porci fish and chips a pytlíček heráku.10%. ()

septic odpad!

všechny recenze uživatele

náhodou jeden z těch zábavných odpadů. Sranec je to zajisté a těch 80 minut bylo extrémní utrpení, ale mělo to pár světlých momentů. Když se borec lekne, uskočí a spadne do výtahové šachty ... málem jsem se u toho pochcal smíchy. Ne, kvůli tomu, co se stalo, ale jak to vypadalo. A takových momentů tam je několik. Závěr je tak debilní, že už se tomu člověk rezignovaně jenom směje. Tento film lze doporučit pouze lidem, kteří si rádi pustí film a usnou ještě během úvodních titulků anebo někomu, kdo má jako já zálibu v otřesných sračkách ()

Reklama

Reklama