Mad Doctor, The
USA, 1933, 7 min
David HandHrají:
Walt Disney- komentáře
3DD!3
Dost temný Mickey. Taky téma genetického křížení není obvyklým hnacím motorem většiny pohádek. A dostala mě brečící slepice.(6.12.2011)
Stegr
85% - Skvěle vyvedená, hororově laděná disneyovka, v níž musí Mickey bojovat s přesilou kostlivců, aby se dostal do laboratoře šíleného doktora a osvobodil Pluta...(16.10.2008)
anais
Svým dějem a hlavně téměř identickými gagy se Mad doctor velice podobá starší Disneyovce Haunted house. Rozdíl je v tom, že tentokrát to Disneymu vyšlo na výbornou a celý snímek je mnohem dotaženější než jeho předchůdce. Rozhodně doporučuji!!!(9.10.2004)
Iggy
Mickey Mouse usíná a má hrozný sen o tom, že jeho milovaného psa Pluta unáší šílený vědec, aby ho, chudáka, zkřížil se slepicí. Mickey ho pronásleduje až do jeho tajemného hradu plného kostlivců, nástrah a tajných pastí. Mickey s nimi svádí urputný boj aby Pluta osvobodil. Úžasně jsem se bavil u dokonalých gagů, které umožnila především tělesná konstituce kostlivců a vynalézavé pasti. Velice nápaditá groteska plná úžasných gagů a triků, od kterých by se mohly kreslené filmy učit ještě dnes!(8.12.2005)
juditik
Uf, tak toto bolo strašidelné!(10.7.2010)