Reklama

Reklama

Láska a citróny

  • Česko Sny o vůni citronů (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agnes je šéfkuchařka a miluje vaření. Má dobrou práci, milujícího přítele a nejlepší kamarádku, která je tu stále pro ni. Jednoho dne ji však vyhodí z práce a její přítel ji opustí. Když jí její kamarádka nabídne, aby se stala spoluvlastníkem nové restaurace, Agnes nabídku přijímá. Ale když se stále neobjevují žádní zákazníci, Agnes musí pro úspěch v podnikání i lásce riskovat vše. (Filmbox)

(více)

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Små citroner gula" neboli "Malé žluté citrony" jsou švédským romantickým filmem, který lásku spojuje s vařením. Nezní to nijak moc originálně, co? Ono to zas tak moc originální také není. Jen je to švédské. Proč se holky vždycky dokážou zabouchnout do takových blbů a pořád jim dávat přednost, i když je už několikrát tihle troubové zklamali? Trochu klišovité, ale ne až tak laciné, jako mnozí američtí kolegové. Milé. To je asi výraz, který pocity nejlépe vyjádří. ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Jelikož si Teresa řekla, že zlatá střední cesta je nejlepší, máme tu naservírovanou další "kuchyňskou" romantiku. Poměrně konzistentní a nepřeslazený základ s decentní porcí kýče a zálivkou ze žánrových klišé vaše chuťové buňky asi k orgasmickému zážitku nevybudí, nicméně takhle na večer v papučích usazen v pohodlé pohovce, po boku s vaší drahou polovičkou je to chutná tečka za upynulým dnem. Bon apetit! ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Láska a citrony je jasným důkazem, že i na severu dokáží natočit kýčovitou pitomost podle americké šablony a bez špetky invence. ()

dozana 

všechny recenze uživatele

Severský filmový podzim 2014 / 98 minut uteklo jako voda, strašně příjemné a milé. Viděli jsme to už nesčetněkrát ale furt to baví. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Snažím se shubnout a koukám na film o jídle a restauraci... Takové severské Ratatouille, ale překvapivě vůbec ne chladné a okořeněné romantikou...60% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Po knize jsem spíš náhodou zjistila, že je i film. No nedalo mi to a hned jsem se jala na to kouknout. Příběh je překopaný od A do Z. Ve filmu hned v prvních minutách prozradí hlavní zápletku z knihy. Taky se zredukovalo množství postav i dějových linek. Chápu. Agnes mi tu přišla sympatičtější (ale stejně blbá), Tobias... no to byl zjev, David roztomilý sympaťák. Je to celkem příjemný film, ale nemyslím si, že je to jeden z těch, ke kterým by se člověk vracel. ()

Martina_K 

všechny recenze uživatele

Film byl příjemný, bavil mě. Líbilo se mně přivítání dcery po delší době "Kdo jsi? Neznám tě.......Ale je docela hezká. A je mně podobná"... :)) ()

Reklama

Reklama