Reklama

Reklama

Škoda lásky - Série 1 (2013) (série)


Úspěšný lov (S01E04)

(epizoda)

Obsahy(1)

Osamělý spisovatel sleduje z tepla horské chaty bouři, která zuří venku. S úderem blesku se na prahu zjeví zbloudilá, vystrašená a na kost prokřehlá dívka. Spisovatel se zachová jako pravý muž..., ale kdo je ve skutečnosti lovcem a kdo lovnou zvěří? (Česká televize)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, ano Jiří Langmajer je fakt pan HEREC! Ta zpověď mu byla šitá přímo na tělo a ani se jí nemusel učit, stačilo mluvit jen od srdce a s radostí :P NJN dobře ho dostala potvora jedna :) ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímalo by mě, zda toto Michal Viewegh zažil, je dílem jeho fantazie, nebo tužeb. Každopádně jeho ironická zpověď smrděla samochválou, byť talent prokázal. Fajn filmík s úsměvným závěrem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povídka, která jako by byla psaná Jiřímu Langmajerovi na tělo. Osobně by se mi také chtělo si užít víkend v tak krásné chatě v nádherném prostředí. Ovšem pak už začínají banality. V největším lijáku se vydala dívka za spisovatelem jen proto, že se s holkami vsadila? A kam to teda chtěla hnát dál, kdyby nevyposlechla rozhovor s novinářkama? Povídka je to tuctová a opravdu nezáživná, ale zase dobře zahraná s překvapivou pointou. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama