Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Recenze uživatele zette k tomuto seriálu (1)

Škoda lásky (2013) 

1, Skoda lasky- po dobu celeho dilu jsem myslel na to, kam je jeste schopen bozsky Kaja zajit a co je Hrebejk jeste schopny natocit, fakt pruser. Na druhou stranu Gott nemuze nudit a klobouk dolu pred hereckym vykonem Zory Valcharove-Poulove, jsem mel pocit, ze to je jeho skutecna fanynka. 2, Majova romance doktora Mraze- takova groteska, ale vicemene ze zivota, povidka neurazila. 3, Manzelka- pointa dobra 4, Uspesny lov- Viewegh uz pozitivne nemuze prekvapit, hrozny chlap. Mozna psal o sobe, Langmajerovi role ale taky sedla. 5, Mokre tricko- Uplne o nicem, bez pointy. Se Suchankem muze byt sranda, jako herec je ale tragicky. 6, Maruska- zatim nejhorsi epizoda, ktere jsem neveril. Svatba a zapijeni svobody v hospode byly vylozene trapne. No, po ctvrtem dile uz o jednotlivych epizodach psat nebudu. Serial ma sestupnou tendenci, hlavne diky katastrofalnim scenarum. Typicka ceska tvorba. Zlati Bakalari a scenariste z lidu:-)! ()

Reklama

Reklama