Reklama

Reklama

Bill Burr: You People Are All the Same

(TV film)
USA, 2012, 69 min

Scénář:

Bill Burr

Recenze (11)

BugHer0 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších stand-up vystoupení, co jsem viděl. Bill je borec a několikrát jsem nahlas vyprsknul smíchy. Hlavně líčení příhod s jeho přítelkyní nemá chybu a působí jako ze života. :-) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Jako celek vystoupení místy zadrhává, ale řada úseků je tradičně vynikající - komentáře k fenoménům plastická chirurgie, hádky s partnerkami, neférovost rozvodových vyrovnání a samozřejmě jako u každého dobrého komika reflexe vlastního života. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No, řekl bych k tomu asi to, že mi to nepřipadalo vtipné, což je na stand-up vystoupení dost velký problém. Když to srovnám například s Dylanem Moranem, tak je to úplně jiná liga, přičemž to bylo na podobné téma. Neříkám, že to bylo špatné, ale rozhodně se dá najít lepší materiál. 60% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju Billův styl. Tu je angažovanost, syrový temperament a dokonale načasování. Dokáže mluvit o každém tématu. politice, náboženství, vztazích i každodenních strastech i radostech a podá to stylem, kdy se chlámete smíchy a pak si řekne, sakra, ten kluk ušatý má pravdu. Jeho každý výstup je úžasný a pamětihodný. ()

chubaka 

všechny recenze uživatele

Pravděpobně nejlepší vystoupení tohoto geniálního komika, které jsem zatím viděl. Pravděpodbně už nikdy neuvidím hadky mezi mužem a ženou stejně.... :) ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tyhle stand-upy je věc dost náročná. Jistě, dají se snadno označit slabí komici, kteří mají v repertoáru fousaté vtípky alá Peter Novotný či Tele-tele (To znáte? Jak jela blondýna tankovat atd.). Pokud se však dostáváme k lidem, jejichž materiál nelze uhádnout podle prvního vtipu, tak je to dost individuální. Musí vám sednout intonace, dikce, hlas, i vzhled komika určitě hraje svoji roli. Kolikrát mi někdo doporučil komika, který mě moc nebavil. Takže za sebe můžu říct, že Bill Burr šlape na paty mým oblíbencům Gervaisovi a Louisovi CK. V mém žebříčku zaujímá hezkou bronzovou příčku. Černému humoru se teda rozhodně nevyhýbá. ()

Alex126 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších komiků. Spousta skvělých myšlenek. Některé to pohorší, některé pobaví a některé poučí. Já jsem se velkolepě bavil a dokonce začnu po zhédnutí více používat krémy! ()

Majkowski 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších stand-up speciálů, co jsem kdy viděl. Už během prvních deseti minut jsem se nasmál víc, co jsem se nasmál dohromady za poslední rok. Bill Burr je zatraceně vtipný a geniální komik a strašně mě mrzí, že jsem ho "objevil" až teď. (95%) ()

Reklama

Reklama