Reklama

Reklama

The Black Water Vampire

  • USA Black Water Vampire
Trailer

Štáb dokumentaristů vyšetřuje sérii brutálních zabití známých jako vraždy v Black Water. Poté co začínají poznávat detaily případu, zjišťují hrůzné tajemství. A někteří z nich nemusí natáčení přežít ... (mac000)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Už je pravidlem, že v každém roce se pár takovýchto nejklasičtějších found footage hororů objeví. Parta mladých dokumentaristů vyráží do lesů pátrat po místní legendě. Blair Witch Revival, tentokrát s gumovým upírkem, který ve filmu vypadá ještě méně strašidelně než na plakátě, a to je co říct. Komplet bez nápadu. Nevidím žádný důvod, proč by se na ten film měl někdo dívat. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Partia víťazov v orientačnom behu sa vyberie do hôr aby sa práve v čase ďalšej vraždy dozvedela niečo viac o pozadí tajomného vraždenia, ktoré tu už funguje desaťročia. A samozrejme, dozvie sa toho viac ako by im to bolo milé. Opäť found footage inšpirovaný Blair Witch Project len o niečo horší ako spomínané hľadanie čarodejnice. Problém j v tom, že Blair Witch ma vôbec nenadchol... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem šel s tím že tady má nějakých 25%. Takže jsem nečekal totálně nic. Na IMDB má 50%. Takže jsem do toho šel a nakonec nejsem tak zklamanej, je to prostě levnej film na styl FF. To znamená že hodinu se tu bloudí po lese a pak je tu naháněčka. A i když je upír poměrně dost levnej tak dokázal celkem vystrašit díky tomu že vyskočil na kameru. Ne není to nějaký převratný film ale v žánru FF se mi zdál jako průměr. Vzhledem k těm sračkám co vznikaj. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Black Water Vampire“ je jednoduše produkt současné doby a současného hororového trhu. Vzít do ruky kameru a najít opuštěné místo, trochu s tou kamerou hýbat ze strany na stranu, ve vypjatých momentech ještě rychleji, potom jenom počkat na tmu a všechno zopakovat, je prostě vzorec, který se strašně snadno napodobuje. Je pak třeba už jen dát důraz na zvuky a kýžený efekt se dostaví. Jako diváka mě to nebaví, hlavně v tom smyslu, že tohle jsou filmy, které se navzájem vykrádají a přinášejí naprosto kulové. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Zamilovani do putovania v Blair budu asi v pohode, ja som tam nebol, ale tu som.Len trebalo hrubsi svetrik. Zima jak v prdeli. Taktiez mladez, nepacili sa mi, su to sracky a hovna ..skoda ze dozili.. v lese sa citim dobre... nech je tam cokolvek a vyska to.. pekny zaostreny upir, chybal mi taky...nechcem cicat , ale spokojnost. Zaverovo som sa uzavrel, kedze uz to tu vsetko bolo. A Oberst? :Vylakany, pokakany, spokojny. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Nakrúcanie prebiehalo v okolí mesta Big Bear Lake v San Bernardino County v Kalifornii, ktoré je obklopené národným lesom San Bernardino. Film bol natočený za 15 dní. (beso74)

Reklama

Reklama