Reklama

Reklama

Sam pracuje v reklamní agentuře a jen pomalu se vzpamatovává z náhlé smrti svého syna. Když se probírá chlapcovými věcmi, narazí na nahrávku, díky které se k synovi dostane daleko blíž a pozná ho i z jiné strany. Sam je úspěšný ředitel reklamní agentury. Osud mu však zasadí krutou ránu, když náhle zemře jeho syn Josh. Sam se snaží přežívat na lodi v přístavu, kde hledá útěchu na dně sklenky. Jednoho dne, když se probírá věcmi, které mu po synovi zbyly, narazí na krabici plnou demo nahrávek a textů ke skladbám, které Josh napsal. Díky nalezeným písním Sam pozná svého syna ještě lépe než dřív. Dokonce se je rozhodne zahrát v místním baru. Po krátkém vystoupení se dá dohromady s mladým Quentinem a společně založí kapelu Rudderless. Ta oběma, i když každému jinak, pomůže překonat těžké životní situace. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

brigante 

všechny recenze uživatele

Malej film o tom, kterak se otec vyrovnává se smrtí syna, kterej se stal obětí střelby na půdě univerzitní knihovny. Jediný co mu po něm zbylo, bylo písničky, které syn složil. Film režíruje debutující herec William H. Macy, který se obtížné látky zhostil statečně. V jedné z vedlejších rolí, co by talentovaný kytarista, září Anton Yelchin. p.s. Soundtrack je bez přehánění skvělej. ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Film který jsem sledoval v letadle.. Ze začátku jsem hledal jen film na zahnání nudy ale s postupem času jsem si začel říkat že to žádný zabíjení nudy neni, ale že si to sakra užívám. Dramata to je moje a tenhle film se dostal mezi ty nejlepší z nich. Opravdu klobouk dolu před hereckym výkonem hl. postavy a pedevším za parádní soundtrack, kterej celej zakotvil na mý MP3! parada! 4,5 * ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsem k tomuto filmu přišla skrz profil Seleny Gomez (která má však v tomto filmu pouze malou roli), tak bych ho nejspíš nikdy neviděla. A byla by to velká škoda. Je to hezký a velmi lidský film, který hýří množstvím různých emocí. Bezmoc, beznaděj a nemizící stín smrti vs. radost z hudby, přátelství a nová naděje do života. Konečné vyznění rozhodně není negativní, právě naopak. Líbilo se mi, že přes závažnost tématu je snímek svěží, energický a místy i úsměvný. ~(4,0)~ ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Malý a poctivý film, který si na nic nehraje. Silné téma, které je výborně uchopeno a s lehkostí odvyprávěno. Netlačí se zbytečně na pilu, postavy se nechovají přehnaně. Ba naopak a výborné obsazení tomu jen nahrává. Místy sice plno divácky vděčných scén, ale fungují a s pomocí opravdu výborné hudby se to odpustí. Žádná přeslazená limonáda, právě naopak emočně velmi silný snímek, který u srdíčka pohladí, ale i zabolí. 8/10 ()

burton-ka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak malý, že ho možná přehlídnete, jenže příběh je tak silný, že ho nemusíte vůbec pobrat. A bohužel se to může stát každému z nás a neuděláte s tím vůbec nic! Ve filmu dostanete takovou sodu pocitů, která s Vámi tak zamává, že se začnete vlastně stydět jak jste dokazali být někdy tak jednoznačně přímočarý, když pravda má hned několik stran, barev a pocitů. Ovšem důležitý je, že z mnoha věcí nás vytáhne nebo zatáhne hudba. Je to lék na veškeré bolístky i radosti. Stejně tak i tenhle film po celou dobu provází hudba díky příběhu o jednom klukovi co napsal silný texty, který zpívá jeho táta. Ovšem celý příběh je jak pomeranč, pomalu odlupujete slupku za slupkou až se dostanete k jádru věci a TA! Ta Vás jednoznačně posadí na zadek! Za mě velmi milé překvapení, že tak malý film dokáže vykouzlit něco, co každý druhý film v distrubuci kin nemá ani v titulkách, a to včetně kamery i herců jako Billy Crudup a Anton Yelchin a otázkou zůstává jestli známe svoje děti? Emotikona like ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru na Filmovém festivalu Sundance v lednu 2014. (Terva)
  • Na začátku filmu ve scénách na univerzitě je několikrát vidět název školy, například na plakátech a bráně u vchodu, tam stojí zkratka UCO, kterou používá University of Central Oklahoma. Později ve zprávách o střelbě na univerzitě je však napsáno, že se škola jmenuje Central Plains State University, což je v rozporu se zkratkou i nápisy v předchozích záběrech. (hansel97)
  • Natáčení začalo 21. dubna roku 2013, filmovalo se ve městě Oklahoma City a Guthrie v USA. (willy1)

Reklama

Reklama