Reklama

Reklama

Septic Man

Trailer

Obsahy(1)

Pracovník odpadních vod Jack (Jason David Brown) přijme zakázku v kanalizaci pod továrnou. V kanalizační stokách, které jsou plné kontaminované vody a dalších nelibých překvapení, zjistí kromě jiného, že návrat nebude jednoduchý. Uvězněn v kanalizační spleti začne podléhat nemoci z odpadních vod, která se bude na Jackovi projevovat. (Zetwenka)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (15)

Israha 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatický pokus o natočení "vážného" Toxic Avengera (pokud to vůbec jde), který ale těžce drhne na třech základních úrovních. Zaprvé je J.T.Cook režisérem hrubého béčkařského rutinérského zrna a klaustrofobickou atmosféru špíny a rozkladu těla i duše se mu daří udržovat stěží (i když jako divák chápete, že se o to aspoň trochu snaží). Zadruhé Jason Brown tu relativně náročnou ústřední roli vůbec nedává a zatímco je jeho postava uvězněná v kanále, hladoví, šílí a hnije, on "hraje" tím, že řve a křečovitě deklamuje, případně se ve snaze o zahrání bezmoci tváří jako teenager při únikové hře. A zatřetí scénárista nevěděl, jak z toho námětu udělat celovečerní film, a tak tam vecpal zápletku o evakuaci zamořeného města a dva poměrně trapné záporáky, jak vystřižené z oldschoolových hixploiťáků, a ani jedno z toho ústřední dějovou linii nikam neposouvá a působí tak zbytečně. Zbyde tím pádem jen zajímavý námět, zdařilé masky a praktické gore efekty, a pár jednotlivých scén, které jsou samy o sobě poměrně nepříjemné a znechucující (ale ten efekt hnusu a zažírající se špíny, který navodila hned úvodní scéna v koupelně, už film nikdy znovu vytvořit nedovede). Podprůměr. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna vám prozradí, o čem to celé asi bude. Jasně, o sračkách. A taky o zvratkách. Těžko stravitelný bude tento film pro mnohé diváky ale i z jiných důvodů. Disponuje nejen pomalejším tempem a v druhé polovině lehkou monotónností, ale hlavně paranoiou a silnou klaustrofobickou tíživostí. Navíc poměrně depresivní, bez špetky humoru. Ve výsledku nakonec žádná bomba, ale masky od "Gore Brothers" si tu hvězdu navíc rozhodně zaslouží. A o čem že to (kromě sraček) taky je? Aby zachránil město před prudce kontaminovanou vodou, rozhodně se Jack "Septic Man" pročistit podzemní nádrž s jedovatými splaškami. Že za to ten balík peněz nestojí, zjistí hrdina velmi brzo - uzavře se mu jediný vchod, umožňující cestu ven. Od té doby tráví veškerý čas nacházením rozkládajících se mrtvol a propadáním se do čirého šílenství. Společnost mu budou dělat pouze krysy a dvojice psychopatických bratrů... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě jsem to čekal daleko horší. Čekal jsem hovno což jsem v podstatě dostal, v tomhle filmus e to hovnama jen hemží ale film ušel. Příběh je stupidní a herci snad víc přehrávat ani nemůžou, ale ve své podstatě jsem se bavil. Cook je zvláštní režisér jeden film dobrý, druhý debilní, tohle je ten celkem dobrý. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost ale musim uznat že jsem od toho nemohl odtrhnout oči. Problémem je nulovej děj, nebo spíš to že film od frajerovo spadnutí do žumpy neví jak dál, a tak tam nahodí duo bratrů magorů jejichž existence ve filmu zabírá čas a je naprosto zbytečná. Mezitim se titulní hrdina krajně osypává, konverzuje s mrtvolama a baští cokoliv mu připlave do cesty. Pak přijde podprůměrnej závěr a konec. Film výhradně pro lidi co chtěj vidět zvratky, sračky, shnilý mrtvoly, jedno rozpůlení motorovkou a masku která vypadá jak dvojče Toxic Avengera. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No načo sa ten idiot do toho kanála trepal. Dobre mu tak. Samozrejme mu nikto nepomohol a tak musel pobudnúť pár dní v kontaminovanej vode obklopený mŕtvolami. Bola len otázka času, kedy sa začne premieňať na peknú kreatúru. Nebude to podľa mňa veľmi divácky vďačný film, a dokonale nechutnej Thanatomorphose to samozrejme nesiaha ani len po členky. Aj tu sa síce našlo zopár nechutností, ale ja som si pritom pokojne papal syrovú pizzu a nevyviedlo ma to z miery ani na sekundu. Prostredie a mŕtvolky potešili, štipka gore taktiež, najviac však vyzdvihujem prácu maskérov, ktorí sa tu teda vyšantili poriadne. Druhá vec je však to, či niekoho môže baviť dívať sa hodinu a pol na jedného paka v kanále. Stereotyp a nuda - to je najväčší problém tohto snímku. A význam tých dvoch pošahaných bratov som už nepobral vôbec, asi ich tam režisér dal len tak, aby reč nestála (a aby to bolo aspoň kúsok "akčné"). Záver sklamal. Keby sa ten týpek zaživa rozložil, na tú tretiu hnisavú "kvapku" by mi to pravdepodobne stačilo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama