Reklama

Reklama

Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare

  • Japonsko Gekijōban Gintama kanketsu-hen: Yorozuya yo eien nare (více)

Obsahy(1)

Co by se stalo, kdyby Shiroyasha nikdy neexistoval? Z neznámé příčiny Edo upadne do chaosu. Sakata Gintoki teď žije ve světě, kde se budoucnost změnila - budoucnost bez něho. Co se stalo Yorozuye? Gintoki jako duch minulosti musí zachránit své přátele a dokončit svůj dosud největší úkol. A možná i poslední. (Harroc)

Recenze (3)

Termit 

všechny recenze uživatele

Trio Gintoki, Kagura a Shinpachi je známe trio z Yorozuya v meste Tokio. Nikdy neviete, čo máte od týchto troch lajdákov čakať a presne to sa ukázalo aj v tomto filme. Anime je plné akcie, netradičného humoru a dokonca má aj dej. 5/5 ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Rozloučení s Gintamou proběhlo ve velkém stylu. Opět super akce, vtip, narážky, parodování a pěkný příběh. Většinou filmy k "nekonečným" anime moc nemusím, protože jsou relativně o ničem a jsou čistě na vytřískání více peněz z lidí. Což u tohoto filmu neplatí. Tvůrci si dali záležet, aby se rozloučili ve velkém a podle mě se jim to podařilo. 90% PS: Starší Kagura je kočka. ()

Reklama

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Nový Gintama film je tady. A přináší nám skvělý filmový zážitek přesně takový jako by jsme v Gintamě čekali. Skvěle propracovaný přiběh, kde se Gintoki přesune v čase aby zachránil Edo. U příběhu si ani na chvíli nebude jistí co bude nasledovat dále. Je sice jasné, že to dopadne dobře, ale jak se k tomu dopracujeme je skvost. Prohloubeni minulosti s budoucnosti se zde skvěle povedlo, nebyl zde žádný paradox, kterého bych si všiml. ( krom toho, že tam Shinpachi zůstal. To ovšem bylo schválně) Až téměř do konce jsem přesně nevěděl jak to skončí. 9/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama