Egyptian Melodies
Rodinný / Muzikál / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1931, 6 min
Wilfred Jackson- komentáře
Flipper
Mne to zo začiatku pripadalo ako nejaký vtedajší 3D pokus o animáciu a len som čakal, kedy vyletí nejaká múmia a ja sa zľaknem. Ono však nič len stepujúce múmie, pohybujúce sa obrázky a všetko chutné a pohybujúce sa do rytmu hudby. Inak toto vôbec neboli egyptské melódie a ani sa to k nim nepribližovalo. veru sú aj lepšie snímky (s týchto rokov).(21.12.2009)
yenn
Pavouček se vydá do egyptského dungeonu, aby byl svědkem reje mumií a nástěnných maleb. Party je to vskutku nápaditá a zábavná. Btw: filmeček je ke zhlédnutí zde.(30.8.2006)
Stegr
40% - Pavoučkovo RPGčkové putování hrobkou zezačátku je zajímavé. Poté už se na scéně hemží jen jeden nezáživný egyptský obraz za druhým...(29.9.2008)
sokov
Krátkometrážní animovaná groteska z dob, kdy Wilfred Jackson začínal u Disneyho, doprovázená dobovou hudbou, ani vzdáleně nepřipomínající egyptské melodie. Pavouček zažívá snové dobrodružství ve staroegyptské hrobce. Před osmdesáti lety asi dost humorné, ale nám už tento druh humoru bohužel moc neřekne.(29.7.2010)
HAL
Vcelku nudná stará animovaná groteska... ale závěrečné psychedelické výjevy dokazují že drogy nejspíš nebyly mezi filmaři neznámé ani ve třicátých letech.(14.5.2008)
Dines
Ke zhlédnutí zde.(22.3.2009)