Reklama

Reklama

Zrůda

(festivalový název)
  • Dánsko Beast
Krátkometrážní / Drama / Thriller
Dánsko, 2009, 15 min

Obsahy(1)

Otec bije matku a zároveň bezmezně zbožňuje své štěně. Desetiletý Benjamin ztratí trpělivost a už nechce dále předstírat, že se nic neděje. Pokusí se otce donutit k tomu, aby se omluvil, ten však nemá slitování. (Skandinávský dům)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dánové tentokrát mile překvapili, líbila se mi ona místy „surovost“ příběhu, především pak chování toho malého spratka. Každopádně po delší době příjemná změna a ani herci si nevedli zrovna špatně. Co se týká atmosféry, tak tady nemám skoro co vytknout, její vzestupnou tendenci jsem přijal s povděkem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých filmov, kde navodenie atmosféry skrze kamerový filter funguje dokonale ale ktorého príbeh som prekukol po prvých minutách. Tým pádom vo filme pre mňa absentovalo akékoľvek napätie a akákoľvek gradácia. Ak Pedersen dostane v blízkej budúcnosti ponuku robiť celovečerný film, budem veľmi zvedavý ako sa s tým popasuje. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá na hodně intenzívní zážitek, protože jakmile se tam objeví ten pejsek, celkem nebezpečně vypadajíc kluk a nijak méně nebezpečný otec, musí se něco podělat. A také se to podělá, a dost drsně, ale najednou jako kdyby snímek něco ze své síly ztratil. Ten konec už je takový celkem očekávaný a skoro se chce říct, že obyčejný. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama