Reklama

Reklama

Zásilka

(festivalový název)
  • Austrálie Cargo
Krátkometrážní / Drama / Horor
Austrálie, 2013, 7 min

Ve světě zombie těžko zachránit sebe samotného. Když však máte malou dceru, její život je pro vás tím nejdůležitějším. (Michalek)

Recenze (71)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Začátek mě rozesmál. Ta ženská zombie jak tam šermovala rukama v autě to byl mazec. Ale když jsem pak viděl, co chlapík udělal, aby ochránil své dítě...bomba. Jestli bych byl lovec zombíků tak tohodle bych pohřbil ve vší důstojnosti a každý rok bych jeho dceru vzal na jeho hrob, aby nikdy nezapomněla jak úžasného měla tátu. Velmi silný příběh. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Sci-fi obecně mám velmi rád, ale zombie tématiku zrovna nevyhledávám. Přesto jsem se nechal zlákat vysokým hodnocením a krátkou stopáží (maximálně přijdu o sedm minut života) a na Cargo se podíval. Musím říci, že jde o povedené dílko. Výborný nápad, dobré provedení a slušná gradace vás těch sedm minut v napětí jistě udrží a vy nebudete litovat. Jen vím, že teď už je pro mě naprosto zbytečné se dívat na plnohodnotný film (Cargo, 2018), který právě vzniká, a který ten výborný nápad roztáhne ze sedmi na více než sto minut. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sedm minut napětí a dojemné lásky otce ke svému dítěti ... věděl co se z něj stane, přesto v sobě našel poslední zbytek sil se s tím prát a pokusit se pro maličké zajistit bezpečí ... uff...... (po napsání tohoto komentáře ještě dlouho sedím s upřeným pohledem na úvodní fotku, v mysli to co jsem právě viděla a snažím se zadržet dojetí) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Takýto štýl zobrazovania rodičovskej lásky nemusím, no bolo to pekné. Stále nechápem tú posadnutosť nemŕtvymi a nutnosťou ich zabíjať, nech sa jedná aj o vášho príbuzného. Nechápem vyžívanie ľudí sa v morbídnostiach, ale dobre, beriem to ako podarené, aj keď mi nie je jasné prečo tam to dieťaťa nenechal a išiel s ním, aj keď tušil, čo sa z neho stane, pretože to kľudne mohlo skončiť aj inak. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom - zaujímavé. Ôsmymi - celovečerák s Martinom Freemanom sa mi páčil viac. Nápad zaujímavý a originálny, ale vlastne je to také, čo ja viem, o ničom. Celovečerák mal svoje muchy, ale myšlienka infikovaného otca, ktorý musí bábätko dostať do bezpečia behom pár desiatok hodín, kým sa premení na zombie, v ňom bola spracovaná oveľa zaujímavejšie a lepšie. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se dostal do finále australského festivalu krátkometrážních filmů Tropfest Australia 2013. (xFelix)

Reklama

Reklama