Reklama

Reklama

The Crazy Ones

(seriál)
Ukázka z filmu 11
USA, (2013–2014), 7 h 40 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Kamera:

Byron Shah

Hrají:

Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, James Wolk, Hamish Linklater, Amanda Setton, Maria Teresa Zuppetta, Brad Garrett, Josh Groban, Brent Jennings (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Uznávaný geniální a výstřední reklamní agent Simon Roberts (Robin Williams) provozuje agenturu se svou dcerou Sydney (Sarah Michelle Gellar), kreativní manažerkou. Simon se obává, že jeho vášeň pro práci v agentuře se začíná ztrácet, že své nejlepší nápady má za sebou. A přestože se Simon, legendární otec Sydney, postaral o její život, ona si myslí, že její otec pomalu ztrácí rozum. (Patw)

(více)

Videa (26)

Ukázka z filmu 11

Recenze (39)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný sitcom, jenž stojí a padá na tom, jak příliš vám sedí přehrocený a ukřičený styl Robina Willamse. Mě osobně začal štvát již v polovině první série. Tvůrci se navíc se svými nápady po čase vyčerpali a kromě sympatické Sarah Michelle Gellar toho příliš zajímavého nenabízí. Tohoto zrušeného kousku škoda není. 50% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

22/22 The Crazy Ones jsou zatím posledním seriálem televizního matadora minulosti Davida E. Kelleye. V půlhodinových komediálních epizodách psaných na tělo Robinu Williamsovi vše funguje jako na drátkách, kadence fantastických dialogů nezná mezí, vtip je neotřelý, náměty jednotlivých nápadů reklamní agentury Lewis, Roberts + Roberts jsou chytlavé. Kde je ale problém? Kelley stejně jako Williams tvoří, jakoby nežili po roce 2010, ale před rokem 1990. Což seriálu přidává sice neotřelé kouzlo a milovníci obou si přijdou na své, Sarah Michelle Gelar dokonce toto tvůrčí spojení inspirovalo ke zcela odlišné herecké poloze, ale nemůžu se vzdát dojmu, který seriál nakonec také dovedl k předčasnému konci, totiž, že se odehrává včera a řeší včerejší problémy optikou včerejška. Je to nová nostalgie a ta není pro každého. ()

Reklama

Leeslie

všechny recenze uživatele

David E. Kelley je již pár let z formy. Mezi jeho poslední kloudný počin by se dal počítat Boston Legal, ale něco mi říká, že tohle by ho mohlo vrátit do hry. Jenom se tenhle seriál musí najít, ale velký potenciál má. Proč? Protože má dvě herecká esa - Robina Williamse a Sarah Michelle Gellar, mezi kterými funguje "rodičkovská" chemie a dále má rozhodně zajímavý materiál ke zpracování... Takže můj dojem z pilotu? Bude to pár dílů trvat, než si seriál najde cestu k divákům, ale později by z tohoto projektu mohl být opravdu velmi povedený seriál, dám tomu čas... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nejprve rychlopalná extratřída a přibližně od druhé třetiny už "jen" čím dál ztřeštěnější, nezvladatelnější a pro někoho snad i nesledovatelná komedie, která nemá problém jet polovinu stopáže čirou mimózní improvizaci. Já měl ale Robina Williamse rád, takže mi jeho nahrávky s milovanou Sarah Michelle Gellar i spolehlivým zbytkem kanceláře, tedy roztomilou Lauren, přemýšlivým Andrewem i místní hvězdou Zachem, sedaly do nálady poměrně přesně. Vzhledem k oné zdánlivě zbytečné přepálenosti, kterou by si leckdo mohl splést s hloupostí, ale zrušení po první sérii chápu. Sedat si každý týden k takhle specifické zábavě byl asi nemožný úkol, díky velepříjemnému finále se ale na CBS tentokrát nezlobím. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Musím uznať, že na tento seriál som sa už dosť dlho tešil a vkladal som doňho pomerne veľké nádeje, vzhľadom nato, že tohtoročné sitcomy sú naozaj podpriemerné. Robin Williams je naozaj perfektný herec, a tento sitkom je naozaj prínosom a myslím si, že mu to prospeje. zahrať si v niečom takomto pohotovom. No na to, že to malo 22 minút, to bolo ozajstné dlhočizné trápenie a nebyť fenomenálnej Kelly Clarkson možno by som to už v polovici celé vypol. Takto mám z toho pomerne dobrý dojem. Pozriem si aj druhú časť ;). 60% 2. časť : WTF?? ()

Galerie (81)

Zajímavosti (5)

  • Robin Williams se vrací do seriálu po neuvěřitelných 35 letech od seriálu Mork & Mindy (od r. 1978). (iheartsarah)
  • V pilotním díle se objevila zpěvačka Kelly Clarkson. (iheartsarah)
  • Pilotní epizoda byla natočena na jaře 2013. (Patw)

Související novinky

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama