Starý mlýn
Animovaný / Pohádka / Hudební / Krátkometrážní
USA, 1937, 9 min
Wilfred JacksonHudba:
Leigh HarlineObsah
Oscarový film - Starý mlýn - nás zavede do upuštěného větrného mlýna, který se stal v bouřlivé noci útulkem ptáků, myší, sovy a dalších zvířátek. (oficiální text distributora)
Houdini
Oscar 1 : Krátký animovaný film(9.9.2005)
BadoXXII
Krása! 9 minútový drahokam! Dokonalá myšlienka podporená bezchybnou animáciou. Úplne zaslúžený Oscar.(2.4.2009)
Flipper
Úplne krásna, poetická rozprávka o zviratách žijúcich v starom mlyne. Niet čo vytknúť, krásne som si pri nej oddýchol.(3.12.2008)
Cherish
Já prostě miluju tuhle klasickou disneyovskou animaci. Má své zvláštní, nevyslovitelné kouzlo, což se rozhodně nedá říct o dnešních 3D animácích, které se tvoří jak na běžícím pásu a jen za vidinou výdělku. Pro mě staré disneyovky budou vždycky jedinečné.(16.7.2011)
Stanislaus
Tak této krátké disneyovce nemám absolutně co vytknout - je zde pěkný příběh, samotná animace je naprosto úžasná a celé je to dobře prostříhané a místy i pěkně děsivé.(13.8.2011)
blackrain
Rozesmály mě ty žáby. Nejdříve se lekla jedna druhé a pak se sborově lekly cvrčků. Ovšem, došlo i na dramatické situace.(8.9.2010)
Terva
http://www.youtube.com/watch?v=Ggdv58dqYBg čumte - žabáci.(6.9.2011)
corpsy
Vizuálny animovaný klenot, revolúcia v animačnej technike a jej postupoch.(12.9.2011)
zdeny99
Starý mlýn je na jednu stranu velice příjemný, poklidný animovaný snímeček s překrásně namalovanými zvířátky a starým mlýnem a na druhou stranu se jedná o poměrně temný a napínavý snímek pro děti, když se zjeví bouře. Dílna Walta Disneyho zde předvedla svůj obrovský talent a potenciál, a tak vznikl jeden z nejkrásnějších krátkých animovaných snímků.(31.7.2011)
blahblah12
Vtipné a rozkošné.(16.8.2010)