Reklama

Reklama

Planeta a my

(TV film)
  • Česko Já, planeta (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Fantastická a dobrodružná cesta, při které můžeme sledovat dramatické akce a interakce probíhající v lidském těle. S ultramoderními optickými prostředky není problém pozorovat boje i spolupráci všelijakých mikrobů, bakterií, virů a našich buněk. (TV Spektrum)

Recenze (6)

Katarine 

všechny recenze uživatele

3D mi vůbec nevadilo, právě naopak... ale s kritikou zbytečných zpomalených záběrů plně souhlasím. Jinak jsem byla poměrně potěšena, z některých informací překvapena. Navíc můj vůbec první film na AFO. :) Spokojenost. ()

Roxan 

všechny recenze uživatele

zajímavé téma, přínosný film, ale to 3D tomu akorát ubralo - některé záběry byly naprosto zbytečné a pouze účelové k 3D ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Já byla vcelku hodně unešená. Dozvěděla jsem se zajímavé fakta o mikrooragnismech žijících v nás a na nás. Například, že dvě kila naší váhy tvoří právě tyhle různé mikroorganismy nebo že 90% lidského těla není tvořeno lidskými částicemi /nebo jak to bylo/, že v ústech máme stále kolem 100 různých mikroorganismů.... a spoustu dalších. Já teda odcházela z kina naprosto se škrábající ale za to obohacena o nové fakta a ještě dobře provedené. Uznávám, že 3D bylo možná zbytečné, ale na druhou stranu proč ne.... Líbilo se mi to a dávám tomu s čistým svědomím 4,5*. Mimochodem, bylo zajímavé sledovat, jak film působí na psychiku lidí. Všichni, včetně mě, se v sále během promítání škrábali, kde se dalo. Jakmile člověk viděl, co na sobě má, tak se škrábal ve vlasech, na kůži, všude... byla jsem ráda, že jsem nebyla sama, koho to tak ovlivnilo. P.S. ti tvorové, co nám žijí v obočí a vlasech a živí se odumřelou kůží byli tak roztomilí. Viděno na AFO 2013. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama