Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 9 (1980) (série)


Pyžamo (S09E16)

(epizoda)

Obsahy(1)

Není oslava jako oslava... Manželský pár (M. Kopecký a I. Janžurová) se chystá na oslavu padesátin manželova šéfa. Avšak, k jejich úžasu, je šéf (J. Bláha) s manželkou (L. Skořepová) přivítají v pyžamu. Když dostanou pozvání na další šéfovu oslavu, manželka, kterou rozčílila jejich nevychovanost, na ni odmítá jít. Nakonec je napadne, že jim uštědří lekci a na oslavu se vypraví rovněž v pyžamu. Ať se chytnou za nos! Jenže, tam je čeká nemilé překvapení… (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemná, skvěle obsazená bakalářská jednohubka, která rychle ubíhá přes neočekávatelnou zápletku k očekávatelnému vtipnému finále. Pohled Josefa Bláhy na hosty je neopakovatelný, soudruzi nakonec už v dnešní době úsměvní. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná bakalářská povídka s očekávaným vyzněním, skvělým obsazením, ale nijak extra výsledkem. Kopecký i Janžurová nemají na malém prostoru šanci cokoli zahrát, nevyloudí sebemenší úsměv na divákově tváři a ničím nezaperlí (až na tu hlášku s kravatou). Horší průměr. ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je fajn, to nemůžu." Předvídatelný příběh, na němž je více než viditelné, že nevznikl úplně přesně podle zaslaného námětu a jenž by, bez umělého natahování v podobě různých záběrů s hudebním doprovodem, trval tak pět minut a ve kterém, se před očima diváka odehrává Československá socialistická varianta, pyžamové párty, plná soudruhů a soudružek. Pozornějším jedincům, toužícím po shlédnutí této mikrokomedie, však doporučuji nenechat si ujít scénu s konzumací míchaných vajec, v jejímž závěru je možné na okamžik spatřit, jak se Iva Janžurová, úplně odbourá. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak na to, že tam hrajou Kopecký, Janžurka a Bláha a napsal to Dietl, je to ubohost ubohá. Zápletka je potřeštěná a nereálná a každýmu musí bejt po pěti minutách jasný, kam se bude děj ubírat, akorát že to nekonečný natahování týhle nepovedený anekdoty je pak už dost otravný. Scénka s rozbitým autem je tam vyloženě navíc jen jako filmařská vata, protože jinak by tahle pitomost skutečně trvala asi tak třetinu času. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh ze života tohle rozhodně nebude, ale jako typická česká komedie to vyznívá velice dobře. Zvlášť když se hlavních rolí zhostili Miloš Kopecký a Iva Janžurová. Takovýto námět by se dnes velice hodil pro sitcom. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je přesně historka, která se v rodině bude tradovat ještě dlouhá léta. Škoda jen, že se nedozvíme, proč původně přivítali Bláha se Skořepovou v pyžamu naše hlavní hrdiny. Tohle se snad ani nedá vymyslet, tohle se fakt musí stát. Díky Miloši Kopeckému a Ivě Janžurové navíc dostala povídka další rozměr. ()

Reklama

Reklama