Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 6 (1977) (série)


Nevěsta (S06E42)

(epizoda)

Není všechno, jak se zdá... Všechno začalo trošku nevesele... Mladý hotelový kuchař Míla (J. Satoranský) se má ženit. Když ale svou nastávající nečekaně navštíví doma, zjistí, že mu byla nevěrná a rozhodne se svatbu zrušit. Protože mu kolegové z hotelu připravili bohatou svatební hostinu a on se bojí ostudy, rozhodne se, že jim o zrušené svatbě neřekne. Jeho kamarád Jára, původně svědek (J. Hanzlík), vše vyřeší – jen pro účel této hostiny „zapůjčí" svou přítelkyni Zuzanu (H. Maciuchová), která si zahraje nepravou nevěstu. Na hostinu přivede Zuzana také svoji kamarádku Drahušku (N. Konvalinková). A jak to všechno dopadne? Poznají hosté, že je všechno jen jako? To vám prozradí tento úsměvný bakalářský příběh. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víte, já tady mám jedno takový místečko, kam chodím, když je mi dobře, ale i když je mi ouzko !! Jednou jsem tam dokonce i brečel !!" - "To když jste se dozvěděl, že vám zahnula ??" - "Ne, to ne !! To když mi spad hrnec na nohu !!" ;) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět naprosto vhodný k situační komedii. Jenomže tady jde o příběh ze života a tak to podle toho také vypadá. Což o to, podobně sehrané divadélko na odvrácení ostudy by se klidně uskutečnit mohlo, pokud vůbec ještě existují dobří přátelé schopní kamarádovi v nouzi pomoct, ale v takovémto ztvárnění je to bohužel velice nezáživná televizní povídka. Škoda, mělo to navíc. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S úctou k hercům jako Hanzlík a Maciuchová nedám odpad, ale tohle byla opravdu pěkná kravina, to mám věřit, že se tohle někomu stalo? Satoranský připravuje svatbu a jediný člověk v práci nikdy neviděl jeho nastávající? Hanzlík půjčí Maciuchovou jako falešnou nevěstu a Konvalinková všemu věří, když pracuje s Maciuchovou v práci a vidí, že se tam pusinkuje s Hanzlíkem? Nikdo z práce nemá zájem se účastnit obřadu, ale všichni se jen těší jen na hostinu v salónku? A rodina a příbuzní se po obřadu z radnice vypařili a nemají zájem se hostiny zúčastnit? Nevím, jak by se na takového člověka dívala rodina, když by jim Satoranský řekl, přijďte na obřad a pak domů, hostina je jen pro lidi z práce. To bylo snad to nejstupidnější, co jsem kdy v televizi viděl… Hana Maciuchová byla krásná ženská. Hanzlík s Abrhámem jsou moji nejoblíbenější herci, ale holt musel vzít Jaromír asi i takovou blbost a trochu alespoň zmírnil, že to nebylo ještě horší. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama