Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Recepční Štěpán je ředitelem hotelu Theodorem obdarován tajemným notýskem. Notýsek obsahuje kontakty, díky nimž může být práce recepčního opravdu výnosná. Jeho kšeftováním posedlý strýc František je tím rozladěn. Měl za to, že tento notýsek bude náležet jemu, jakožto déle sloužícímu zaměstnanci. Rozhodne se udělat cokoli, aby tajemný notes od svého synovce získal a neváhá využít služeb nebezpečného hluchého recidivisty Majora. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám většího zmetka, než je František Koláček, na druhou stranu musím uznat, že je spravedlivý, jako smrt, okrade kohokoliv bez rozdílu, pokud mu to přinese zisk. Jeho hluchý komplic Vladimír Major je veliký a velice efektivní, díky své přímočarosti. Epizoda také přináší sondu do nelehkého života hotelového údržbáře a místní externistky a slušně mě pobavila. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"no s tím notýskem se má hlavně recepční líp finančně - ale hovno finančně, de vo prachy vole "......"já celou dobu tady vole čekám, až mahjong sestoupí a von ho dá zatím tomu debilovi, co tu dělá měsíc"...."To už si radši piš, středy a soboty nedělám, v soboty večer možná,ale to jsem unavená po zápase.Po zápase?no, hraju lakros...ale to si nepiš ty šuldo"....................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Recepční Štěpán dostane od ředitele notes s všemožnými kontakty. Jenže už několik let si na tento tajemný deníček brousí zuby František. A aby ho dostal, neštítí se použít svého známého hluchoněmého k tomu, aby Štěpána okradl. Zároveň údržbář David dokončí instalaci fitka a pořádně vyzkouší neschopnost místnosti větrat při sexu se šéfkou Terezou. Jenže má z toho špatný pocit, neb chodí s druhou recepční, Pavlínkou. Určitě zábavnější díl než druhý především díky výtečnému Trojanovi. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním shlédnutí mi přišlo, jakoby úroveň humoru stále klesala. Zápletka s notýskem sice zaujala a pobavila, bohužel ale dějová linka s Klárou Melíškovou mě ale nijak nezaujala. Při druhém shlédnutí jsem ale už na styl seriálu byla zvyklá a epizodu si užila stejně jako ty ostatní. Proto taky pět hvězdiček. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kámen není kokos." Uvedené poučení pana ředitele budu asi dešifrovat poměrně dlouho, ale už nyní s ním souhlasím. Jinak musím konstatovat, že Zlatý důl mě nijak neohromil, ale Majorova loupež byla dokonalá a Davidovy "kamarádské" výlevy směrem ke Štěpánovi dost svědčily o jeho citlivosti. Já tomu věřím, protože ten chudák je neustále vystavován nadřízenému sexuálnímu harašení pohledné manažérky a s tím se heterosexuální chlap jen těžko vyrovnává. Vždyť my nadsamci máme nejen klobásu, ale i citlivou dušičku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Po sexu ve fitku si David (David Novotný) ve dvou po sobě jdoucích záběrech zapíná pásek. (Duoscop)

Reklama

Reklama