Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vlastně ani moc komedií není, protože jediný vtipný aspekt je Melissa McCarthy a její fekální a sprostý hlášky. Ale je to trochu málo na to, aby z toho vyšel alespoň průměrnej film. Děj je rozbředlý a takový trochu nahodilý, což se u těch roadtripových filmů stává docela často. Nejvíc mě ovšem fascinuje, jaká jména se do tohoto projektu navezla - Kathy Bates, Susan Sarandon, ale ani Toni Collette bych v takovym škváru nečekal. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Ben Falcon umí točil celkem solidní sitcomy (Happy Ending, Jmenuji se Earl). Ovšem projekty typu Tammy si sere z příma do bot a možná za tento plev, který má být komedií slízne i nějakou tu nominaci na zlatou malinu... Nejen, že je film zpletencem nevtipných a hloupých situací, ale ještě se člověk musí devadesát minut dívat na nefilmogenickou M.McCartney a její neherecké umění... Abych to shrnul a uzavřel; film se mi nelíbil, nebavil mě a dám jednu hvězdu. ()

Reklama

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Nevím, nejsem tlustý looserský vůl, ale vcelku jsem si Melissu McCarthy oblíbil a na Tammy jsem dlouho čekal a popravdě jsem se těšil. Čkal jsem, že to bude fajn vtipný odvaz ve stylu Drsňaček, a je to teda slabší. Ale hlavně skrz Susan Sarandon jsem na to čekal, ano, a to nejsem gerontofil. Susan je skvělá herečka a tady nezklamala, až na to co jí v maskérně udělaly na hlavě za účes. Ale chápu, hrála starou nadrženou bábu. Melissa trochu zklamala a Susan naopak mooc potěšila, dle mne dobrá oddechovka, smál jsem se, ale čekal jsem opravdu více... 60% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který neurazí ani nenadchne. Zasmál jsem se několikrát, takže bych neřekl, že nebyl vtipný, spíš byl takový jednoduchý a ve filmu jsme se nedočkali ničeho originální a ono by možná bylo lepší, kdyby tam nebyla klasická proměna hlavního hrdiny. Susan Sarandon byla skvělá, upřímně mě překvapuje, že ona jde do filmu tohohle typu. Melissu mám rád, ale na pár vtípků se jí jako komediantce tohle nepovedlo... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na "Tammy" som sa neskutočne tešil. Melissu McCarthy mám veľmi rád, takže som dúfal v príjemnú zábavu. Bohužiaľ to "naj" (ako to už býva zvykom), divák nájde v trailery, takže mimoriadneho návalu smiechu som sa nedočkal. Múdra v záverečnej štvrťhodinke vyzneli skôr ako klišé, takže tento snímok, rovnako ako mnoho iných užívateľov (aj keď pár "zajeb*v" stálo zato), s ľútosťou so skysnutým úsmevom - neodporúčam. Je to škoda. Nápad aj herecké obsadenie je skvelé. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama