Reklama

Reklama

Vincent (Bill Murray) je stárnoucí válečný veterán jak se patří - mrzutý a nepříjemný na všechny lidi. Když se do sousedního domu nastěhují noví sousedé, jeho poklidný život se obrátí vzhůru nohama a on má najednou každý den na krku 12letého kluka. Ačkoliv je Vincent cynik, který sází, miluje whisky a dost často navštěvuje striptýzové kluby, nakonec se z něj stane ten nejlepší přítel pro chlapce, který se právě vyrovnává s rozvodem svých rodičů, novou školou a novým životem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (434)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prohráváš pořád. Jeden by si myslel, že už sis zvykl." Tak se nám z prudivého Vincenta stal adept na svatého. Já se tedy v náboženských záležitostech necítím příliš kovaný, ale přesto mi moc nesedí, že alkoholikovi, sázkaři, lháři a zloději stačí ke svatořečení to, že si občas zahraje na doktora, pradlenu, instruktora bojových umění nebo falešného manžela. Já bych mu možná nějaký ten hříšek umáznul, ale tady se putuje z extrému do extrému. No nic, nebudu to řešit, protože Vincent samotný je poměrně zábavná postava a to ostatní nebylo až tak podstatné. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Starý bručoun, který se musí postarat o chytré dítko... hmm, kde jsme tohle už viděli... Ale těžko se zlobit, protože Bill Murray i Melissa McCarthy jsou ve svých rolích naprosto skvělí. To stejné musím říct o malém Jaedenovi Lieberherovi, který hraje ono chytré dítko od vedle - to on nese na svých bedrech velkou část emocionálních scén a zvládá je bravurně. Jinak je St. Vincent další fajn indie kousek, který zapomenete do druhého dne. Chtělo by to něco navíc - jako třeba závěr Little Miss Sunshine, kde se užasným způsobem shodí americké soutěže dětských královen krásy. St. Vincent je jen oddechovka, u které víte, že dobře skončí. 70 % ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ŘEKNĚTE MI, KDO BY BRAL DÍTĚ NA DOSTIHY NEBO DO BARU? A NECHÁVAL HO S PROSTITUTKOU?“ … „A CO ZA MATKU BY NECHALO SYNA S CHLAPEM, JAKO JSEM JÁ?“…“ /// Bill Muray pozvedl svýho frustrovanýho chlápka na další level. Melissu McCarthy moc nemusím, takže se ani nedivím, že zůstala s klukem sama. Von i ten příběh je pěknej vopruz. Kluk se sbližuje s dědkem (no tak Bille, je ti 64…), vtipu pomálu a navíc starouš Vincent není zrovna postava z dívčích románů. Příběh je klišoidní a uspokojí fakt jen fandy Billovejch mrzutejch a na celej svět naštvanejch chlapů. Slza v oku při dojemným (a očekávaným) závěru nemůže vynahradit zbylejch 90 minut. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju nohy Naomi Watts. 2.) Nevím, jak se sblížím se soudem (a seš kluk nebo máma?). 3.) Thx za titule ,,bloodspill“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Svým námětem si film o určité scény a finále vysloveně říká, ale kdo má rád mistra hereckého minima BIlla Murraye, určitě si přijde na svý. Bill má ve filmu mnoho zábavných chvilek, vůbec si myslím že po herecký stránce je film odehranej velmi kvalitně a pokud jde o děj, tak u mě převládali dva druhy pocitů smích a nenuda. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Pěkná ukázka toho, jak se dá výborný námět umořit v průměrném psaní a režii. A nespasí to ani taková veličina jakou je Bill Murray (který je jako vždy skvělý), ani nádherná Naomi Watts (s příšerným ruským přízvukem), ani miloučký Jaeden Lieberher. Za zhlédnutí nic nedáte, ale čas je příliš cenná komodita, abych vám svatého Vincenta s klidným srdcem doporučil. 60% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení začalo v červenci roku 2013 v Brooklynu, New Yorku. (Zdroj: onlocationvacations.com) (willy1)
  • Naomi Watts se učila ruský přízvuk pro roli Daky sledováním videí na YouTube. Navštěvovala také ruské lázně, kde sledovala chování a nářečí tamního osazenstva. (BadCat)

Reklama

Reklama