Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Quen11 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto vravím nerd fest, v ktorom je nevyhnutné poznať tieto postavy, ich pôvod, charaktery a len vtedy si to naplno užijete. Je tu cítiť scenáristické nadšenie, hlavne čo sa týka tej obrovskej dejovej masy, disponujúcej absurdným množstvom postáv a súvislostí s ktorými chytro pracuje. No toto je bohužiaľ aj najväčšia slabina filmu, príbeh je miestami neprehľadný a hlavné postavy nedostanú toľko priestoru, koľko by sa patrilo. No aj napriek tomu ide o fanúšikovský mokrý sen. Teraz si poprosím sólový film o tomto alternatívnom "Batmanovi". ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Naprostej luxus a rozhodně jeden z nejlepších DC animáků, co jsem doposud viděl. Tohle kdyby bylo ve filmu v nějaké podobě převedeno, tak bych byl mega spokojený. Uvidíme jak si s Flashpoint Paradox poradí nadcházející 3. řada Flashe PS: Flashpoint Batman naprosto nejlepší postava!...10/10 ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Po pár předchozích zklamáních v případě animovaných filmů inspirovaných u stáje DC Comics, je Justice League: The Flashpoint Paradox příjemným překvapením. Nekompromisně brutální, atmosférický a s neutuchajícím tempem už od počátku. Navíc se nesoustředí jen na Flashe (či Batmana, který je teď hodně v módě a DC se ho snaží nacpat kam jen může), ale i na jiné zajímavé postavy. Naprostá spokojenost. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle bylo něco. Není to zrovna nejoriginálnější, cestování do minulosti a změny alternativní reality jsou poměrně profláklé téma, ale tohle se fakt povedlo. Elseworld byl tentokrát opravdu vymakaný a docela překvapilo, jaký to byl krvák. Nejlepší je, že na to, jakou to má nestandardní délku se tam pořád něco děje, takže to pěkně odsýpá a rychle to uteklo. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Další crossoverová slátaninka s odpuzující animací. Na druhou stranu, takové ty superhero komiksy pro masy už bývají a nemá cenu nad tím lámat hůl nebo dštít síru. Flashpoint Paradox má přinejmenším zajímavý scénář , dějově uhání vpřed plnou parou bez krkolomných třenic a původní dabing je naprosto výtečný, takže si na komiksech ujíždějící drobotina může v klidu spokojeně mrouskat. My odrostlejší si pustíme nějaké to porno. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)
  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)

Reklama

Reklama