Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 1

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Zajímavosti (87)

James Wan

  • Je druhým režisérem v historii, jehož dva filmy, které nebyly ve stejné franšíze, dosáhly miliardu dolarů – Aquaman (2018) a Rychle a zběsile 7 (2015). Prvním režisérem, který dosáhl tohoto úspěchu, byl James Cameron s filmy Titanic (1997) a Avatar (2009). (KGBelik)

Tanoai Reed

Rychle a zběsile 8 (2017)

  • Paul Walker (Brian O'Conner) si během natáčení předešlého dílu Rychle a zběsile 7 (2015) přál, aby bylo ve filmu opět více skutečných pouličních závodů, namísto digitálně vytvořených. Studio potvrdilo, že se bude snažit vyhovět tomuto přání. (BloodMax)

Expendables: Postradatelní 3 (2014)

  • Ve filmu si zahrála i tehdejší pravděpodobně nejslavnější hvězda ženského MMA Ronda Rousey (Luna), v té době ženská šampionka UFC a zároveň první šampionka této organizace. Po bývalém šampionovi Randym Coutureovi (Toll Road) se tak jedná o další hvězdu UFC v tomto filmu. Pro Rousey šlo o filmový debut, přestože se o několik měsíců dříve objevila na plátnech ve snímku Rychle a zběsile 7 (2015), v němž ovšem získala roli o několik týdnů později. (JardaBauer)

Rychle a zběsile 6 (2013)

  • Nabídku účinkovat ve filmu dostala i britská akční hvězda Jason Statham (Deckard Shaw), ale proslýchalo se, že se nedohodl se studiem Universal. Později se ukázalo, že se Stathamem se počítalo až v následujícím dílu série s tím, že v tomto filmu se objeví jen v potitulkové scéně. (S.W.A.T)

Rychle a zběsile 6 (2013)

  • Natáčení mělo probíhat původně společně se sedmým dílem zároveň, ale několik měsíců před začátkem výroby se rozhodlo, že šestý a sedmý díl budou vznikat zvlášť. (S.W.A.T)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama