Reklama

Reklama

Violetta

(seriál)
  • Argentina Violetta
Drama / Rodinný / Hudební / Romantický
Argentina, (2012–2014), 193 h 53 min (Minutáž: 43–67 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(240)

Obsahy(1)

Děj seriálu se odehrává v Buenos Aires, rodném městě Violetty, kam se právě vrací z Evropy a kde poznává nové kamarády, první pravou lásku a objevuje svoji vášeň pro hudbu. Violetta má úžasný hlas, ale nemá o tom ponětí. Svůj pěvecký talent zdědila po matce, která byla slavnou muzikálovou herečkou, ale tragicky zemřela při nehodě, když byla Violetta ještě malá. Její otec je velmi úspěšný muž, ale je také velmi přísný a ochranářský. Svoji dceru miluje nade vše a skrývá před ní veškeré informace o její matce, protože se bojí, aby ji nepotkal stejný osud. Ví, že jeho dcera má hudební talent, takže ji nutí chodit na hodiny piana, ale drží ji dál od zpívání a herectví. Věří, že dokáže Violettu vychovat v ústraní, v luxusu jejich domu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Justy Kulová odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to říct co nejslušněji, tenhle seriál sráží úroveň Disney channelu sto kilometrů pod zem. Snad jedinou setinu procenta dávám tomu, že tvůrci vybrali ještě ne tak známé herce a dali jim jakýsi způsob se prosadit, což byla ale na druhou stranu chyba, protože ty grimasy, které někteří předvádějí a celá ta věc motaná kolem milostného, řekla bych až pětiúhelníku je opravdu nesnesitelná. Hlavní představitelka, Martina Stoessel, tedy Violetta to nehorázným způsobem přehání, přehrává to a tváří se jako největší neviňátko, zatímco má ale v každé sérii MINIMÁLNĚ dva nové kluky? Vážně? V podstatě již prvních pár dílů mě odrovnalo, holka potká kluka v dešti a bezhlavě se do něj zamiluje, zpívá si o něm, kreslí si ho do deníčku, ale notak, to přece vůbec není klišé. Nicméně jsem vydržela, vydržela jsem tohle sledovat a trpělivě čekat na nějaké zlepšení, které ale (nečekaně) nepřišlo. Seriál upadal dál a dál, dokud to nebyly jenom témata střídající se pořád dokola. Další super nereálnou věcí je v seriálu Violettin otec, který chodí s ženou ani ne měsíc a už poté si ji chce vzít, nakonec se vždycky na svatbě, nebo blízko svatby ukáže, že to je mrcha, které jde jen o jeho peníze. A pozor, dámy a pánové, on se nepoučí - tuhle chybu zopakuje minimálně 3x. Snad jediné dobré postavy a dobří herci jsou Naty a Maxi, kteří docela dnešní teenagery vystihují - puberťák, který neustále mění holky a neví, kterou dřív a puberťačka, která se moc bojí projevit své názory a tak se schovává za svou "oblíbenou" kamarádku. A abych si ještě víc postěžovala, chápu, že je to seriál od Disney a Disney seriály nemají moc ve zvyku ukazovat polibky apod., ale sakra lidi, jestli-že spolu dva lidé v seriálu chodí, je jim 17, později v 3. sérii snad už i 19, není trochu zvláštní, že měli snad jen dva, maximálně tři polibky za všechny tři série? Zkrátka, tento seriál házím do odpadu, nemůžu na něm najít jedinou zajímavou nebo pozitivní věc a všechno je to jenom klišé, které prudí na Disney channelu a sráží jeho úroveň. Všechno je nereálné, herci přehrávají, to jest mé shrnutí. ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Páč mám dceru, která je cílová skupina ( jo taková ta trhlá poberťačka - mám s ní svatou trpělivost no ) tak jsem nucen občas podobné výtvory shlédnout. Disney Waltr se v hrobě obracet musí a kdyby nezemřel dřív než se JEHO studio změnilo ve stoku a žumpu nejhoršího kalibru, chrlícího jeden výkal za druhým, určitě by ho z toho ranila mrtvice. Aneb na Disneyho odkaz serme, hlavně že vyděláme na vymytých mozcích amerických idiotů. PS : nevím po kolika dílech to vzdala pro nezáživnost moje dcera, ale byl jsem za to moc rád. Začala se dívat na něco jiného, co má alespoň děj a není to prvoplánovaně určeno ke snížení inteligence daných cílových skupin. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Někde ve mě stále vězí 13leta holčička, protože to pravidelně sleduji. Já se na to dokonce i těším! Je to stupidita, přehnaně černobílá, typické znaky telenovely. Mladí herci jsou nadaní, ovšem ne na herectví. Postava Ludmili je typický znak absolutně nulového hereckého talentu. Když zpívá, tak je znatelné, že je Mercedes(herečka) milá dívka. No, je to někdy vyloženě trapné, už jen pro tupé postavy a herecké výkonny, ale koukat se na to můžu. Leonetta a Tomila forever. Já se na tu stupiditu prostě musím dívat! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Mladas16: Když se vždy když tohle dávají tak se modlíš aby vypli elektřinu ??? Je logické , když tě to nezajímá tak se na to nedívej , a nemodli se. Sokka: chce se ti z tagů smát ?? Nechápu proč , kdyby si viděl pár dílů tak by si zistil že tyto tagy jsou tu oprávněně. Nicméně já mám na tenhle seriál názor , že je to blbost. Ze začátku mi to přišlo stupidní a trapné , to si myslím i do teď , ale celkem dlouho se na tenhle seriál koukám , a myslím si že na odpad tenhle seriál není. Samozřejmě není dokonalý , a v každém díle je dost nudy , ale jak jsem psal , koukám se na tenhle seriál trochu delší dobu , a začíná mě bavit. Neee vtipnými , nebo skvělými scénky , ale dějem. Ty co seriál neviděli a chcou se podívat , tak se určitě neodraťte hodnocením , nebo komentáři uživatelů který viděli pár dílů. První díly budou sice připomínat nějakou debilní telenovelu , ale jak jsem psal děj není až tak špatný. ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Nuž, čo sa týka Violetty musím svoj pôvodný komentár poopraviť - pochopte, pri jeho písaní som bol vysadený voči telenovelám a hoci táto vysadenosť stále pretrváva, mal by som uživateľom čsfd ponúknuť aspoň kritiku, ktorá má hlavu a pätu. Takže, po prvé, ide o telenovelu - vzťahy sa tu neustále riešia, zamotávajú a zasa rozmotávajú, takže nemá žiaden zmysel riešiť kto s kým ked aj tak po dvoch troch epizódach tento stav už neplatí. Vzľadom na to ako povrchne a laksne narábajú tvorcovia s vyznávaním citov, pričom sa nezabudnú vybúrať do každého známeho klišé vo filmárskom vesmíre, občas potrebuje divák jednoducho vypnúť od teatrálnych gest hlavnej predstaviteľky a jej dilematu v podobe Leóna či Tomása. Tu nastupujú rádoby vtipné postavy - Ramaggio, Olga, Matí, Shade - ktoré však zlyhávajú na plnej čiare. Zažiadalo by sa vyjadriť aj k piesňam, z ktorých je z môjho pohľadu najpodarenejšia úvodná znelka. Takže Violetta sa posúva do vôd Disneyho podpriemeru a v prípade, že Disney plánuje ešte nejaký podobný latino-úlet - o čom nepochybujem - rád by som zaželal divákovi seriálu pevné nervy. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (14)

  • Herečce Claře Alonso, která hrála profesorku ve Studiu On Beat, bylo v době natáčení 24 let stejně tak jako hercům, kteří hráli studenty. (brecht98)
  • Když šla Lodovica Comello (Francesca) poprvé na konkurz, neuměla španělsky. Noc předtím se naučila pár španělských frází online. (brecht98)
  • Jorge Blanco nemusel projít konkurzem, role Leóna mu byla ušita přímo na míru. Mercedes Lambre pouze doprovázela svoji přítelkyni na konkurz, ale když ji producenti viděli, tak ji obsadili do role Ludmily Ferro. (Tasartir)

Reklama

Reklama