Reklama

Reklama

Violetta

(seriál)
  • Argentina Violetta
Drama / Rodinný / Hudební / Romantický
Argentina, (2012–2014), 193 h 53 min (Minutáž: 43–67 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(240)

Obsahy(1)

Děj seriálu se odehrává v Buenos Aires, rodném městě Violetty, kam se právě vrací z Evropy a kde poznává nové kamarády, první pravou lásku a objevuje svoji vášeň pro hudbu. Violetta má úžasný hlas, ale nemá o tom ponětí. Svůj pěvecký talent zdědila po matce, která byla slavnou muzikálovou herečkou, ale tragicky zemřela při nehodě, když byla Violetta ještě malá. Její otec je velmi úspěšný muž, ale je také velmi přísný a ochranářský. Svoji dceru miluje nade vše a skrývá před ní veškeré informace o její matce, protože se bojí, aby ji nepotkal stejný osud. Ví, že jeho dcera má hudební talent, takže ji nutí chodit na hodiny piana, ale drží ji dál od zpívání a herectví. Věří, že dokáže Violettu vychovat v ústraní, v luxusu jejich domu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Nevka 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si to vaše sestra neustále pouští, když jste doma... Chtěl jsem tomu dát odpad, ale na tu 1 hvězdičku to asi má. Víc ať ode mne ale nikdo nečeká... ()

eLeR odpad!

všechny recenze uživatele

Čo sa tohto seriálu týka, mám viac napočúvané ako napozerané, pretože na obývačke nemáme dvere. Niektoré dialógy neskutočne trápne, teda skoro všetky, riešia sa tam neustále somariny, Violetta má otrasné vlasy ... ale zase druhorodená vie aspoň po španielsky ... teda len jednu pesničku, ale aj to sa ráta. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Náhodou, já se u toho dobře bavím, samozřejmě, je to strašný seriál, ale když na to chvilku koukáte, musíte koukat dál, i když prostě víte, jak je to špatný. Není to nic jiného než jakákoli jiná latinskoamerická telenovela, akorát s víc teenagerama než obvykle. Když se vám v noci nechce spát, je to lepší než Volejte věštce. ()

Kmotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

"You're dead if you aim only for kids. Adults are only kids grown up, anyway." , řekl jednou Walt Disney. Ano Disney je mrtvý... ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych byl možná ženská ve věku do 15 let možná by se mě to líbilo, ale jelikož jsem muž a starší tak jasný odpad. Postavy jsou příšerné a vypadají a chovají se jako po lobotomii mozku nebo jako by byly mentálně zaostalé. Všichni zde přehrávají takovým způsobem, že kdyby někde v Argentině odchytly na ulici několik bezdomovců a nabídly jim v tom hrát věřím, že by to zahrály lépe. Na seriálu jdou tak pochválit jen písně kdy cca 1 z 10 se podaří ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

No čo dodat... To ako vážne? Videl som nechtiac 20 častí v rámci čakacej lehoty na operáciu šedého zákalu kombinovanú s posttraumatickou korekciou lobotomického defektu s tým že je to Hanna Montana... Cítim sa znásilnený,podvedený,invalidne spláchnutý a odkopnutý! Miley je len jedna! ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela pro mladez! To uz neni legrace, to neni ani odpad, to je primo radioaktivni toxicka hrozba obludnych rozmeru. Tohle by mela cenzura zakazat, protoze stacilo videt jeden dil a mel jsem chut rozbehnout se ksichtem proti obrazovce. Zadna pulhodina! ale 55 minut pruplachu mozku kyselinou sirovou. Bleda M. Stoessel vypada jak Drakulova devka s chlebarnou (ze by i J. Robertsova pukla zavisti) namalovanou tak, ze by ji mamka zrejme utrhla hlavu - to je asi duvod proc zije v serialu jen s otcem. Ten ocividne vylezl z nejake zatuchle diry typu "Esmeralda", a nasledoval ho zbytek dospeleho ansamblu. Vubec je s podivem, jak trapny mustr maji vsechny jihoam. serialy. Oni se to tam snad uci primo na filmove skole. Jinak nechapu ze to vypada v kazdem zaberu jak telenovela. Jedinym svetlym mistem byla pisnicka ve spanelstine. Ale kdyz se do zaberu dostala "muzska" cast zaku stredni argentinske skoly, vedle kterych by i Zac Efron vypadal jak heterosamec, v duchu jsem litoval, ze tu neni hodnoceni minus deset. Na Violettu nestaci stupnice. ()

LilHerak odpad!

všechny recenze uživatele

Čím dál horší seriály, ... Na tohle už se vůbec nedá dívat, je to hloupost a pro mě to znamenalo i ztrátu času. Přehnané hraní jak ve starších filmech a strašně stupidní příběh, který je teda provázaný na další a další díl. To z toho možná dělá seriál. Podle mě tím jen vymývají dětem mozek z hlavy. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Takový ten typický seriál z produkce Disney, který nenadchne, neurazí a tenhle možná ani nezabije čas. I ty písničky nestojí za moc. Ti kluci mají fakt směšné hlasy. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Mladas16: Když se vždy když tohle dávají tak se modlíš aby vypli elektřinu ??? Je logické , když tě to nezajímá tak se na to nedívej , a nemodli se. Sokka: chce se ti z tagů smát ?? Nechápu proč , kdyby si viděl pár dílů tak by si zistil že tyto tagy jsou tu oprávněně. Nicméně já mám na tenhle seriál názor , že je to blbost. Ze začátku mi to přišlo stupidní a trapné , to si myslím i do teď , ale celkem dlouho se na tenhle seriál koukám , a myslím si že na odpad tenhle seriál není. Samozřejmě není dokonalý , a v každém díle je dost nudy , ale jak jsem psal , koukám se na tenhle seriál trochu delší dobu , a začíná mě bavit. Neee vtipnými , nebo skvělými scénky , ale dějem. Ty co seriál neviděli a chcou se podívat , tak se určitě neodraťte hodnocením , nebo komentáři uživatelů který viděli pár dílů. První díly budou sice připomínat nějakou debilní telenovelu , ale jak jsem psal děj není až tak špatný. ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Dříve na to dcera nadšeně koukala, dokonce šla do kina na jakousi projekci s hlavními protagonisty. celým bytem se nesly "úžasné hity" od hereckých velikánů - hlavních hrdinů, pak najednou přišla s tím, že je to o hovně a kde byla Violetta..... Pár dílů jsem se koukla s ní, no nuda děsná (možná jsem na pochopení stará), herci tam vůbec nejsou. děs, snad nic horšího pro puberťáky jsem v životě neviděla, ale je fakt, že jsem ještě neviděla hodně... ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Páč mám dceru, která je cílová skupina ( jo taková ta trhlá poberťačka - mám s ní svatou trpělivost no ) tak jsem nucen občas podobné výtvory shlédnout. Disney Waltr se v hrobě obracet musí a kdyby nezemřel dřív než se JEHO studio změnilo ve stoku a žumpu nejhoršího kalibru, chrlícího jeden výkal za druhým, určitě by ho z toho ranila mrtvice. Aneb na Disneyho odkaz serme, hlavně že vyděláme na vymytých mozcích amerických idiotů. PS : nevím po kolika dílech to vzdala pro nezáživnost moje dcera, ale byl jsem za to moc rád. Začala se dívat na něco jiného, co má alespoň děj a není to prvoplánovaně určeno ke snížení inteligence daných cílových skupin. ()

Sweat55 odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jedné jediné epizody docela přemýšlím jestli se podívat na další, nebo spolknout jedovatou pilulku a prostřelit si hlavu. Kam to ti tvůrci choděj do kumbálu, když z nich padaj takový sračky. Kdyby to psala radiací zdeformovaná gorila bylo by to smysluplňější. Jen mi je líto dávat odpad, protože ani to si ta kravina nezaslouží. ()

Reklama

Reklama